Ple a vessar a Els Catalanistes per gaudir de la victòria del Sant Andreu!

El Centre Cultural Els Catalanistes va quedar petit ahir per a veure el partit i gaudir de la victòria del Sant Andreu. Un centenar d’aficionats van omplir l’auditori i van patir junts i celebrar el gol de Dani Guerrero, les aturades de Segovia, els esprints de Josu, els driblatges d’Alfred, la brega d’Óscar Muñoz, Ton Alcover i Víctor Alonso, i les accions defensives de Noguera, Llamas, Carroza, David López…

La convocatòria va ser un èxit, i per tant el club es planteja seriosament l’opció de repetir aquesta experiència en el cas que el Sant Andreu superi l’eliminatòria i accedeixi a la segona ronda de la fase d’ascens. El club també vol agrair a Els Catalanistes la cessió de l’espai.

A més, el Sant Andreu va estar acompanyat a Antequera d’un centenar de valents que van desafiar els quilòmetres, la pluja i l’hostilitat rival per a deixar-se la gola animant els quadribarrats durant tot l’encontre.

Diumenge us volem veure a tots i totes al Narcís Sala!

Fotografia: David Albizu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS