Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

El Sant Andreu Atlètic i el Femení encaren el tram final de la temporada amb posicions còmodes a les classificacions. Les andreuenques van trencar la bona ratxa de resultats amb la derrota la passada jornada enfront del CD Sant Gabriel B. Juguen aquest diumenge al camp del FC Cerdanyola del Vallès (17:00 h) amb l’objectiu de mantenir la tercera posició. Per altra banda, el filial quadribarrat ha de sumar un punt per certificar la permanència i tindrà l’oportunitat aquest diumenge contra el CF Argentona al Narcís Sala (18:00 h).

FC Cerdanyola – Femení

Les andreuenques havien encadenat sis victòries consecutives, que les han fet sortir de la zona baixa de la classificació i instal·lar-se en la part alta. Aquesta ratxa, però, es va trencar la passada jornada amb la derrota contra el CD Sant Gabriel B. El Femení es desplaça aquest diumenge al camp del FC Cerdanyola del Vallès (17:00 h).

Les quadribarrades tenen l’objectiu de mantenir la tercera posició a la lliga durant les dues jornades que resten per disputar-se. S’enfronten contra el Cerdanyola, un rival que està tres punts per sota, tot i que és el quart classificat qui trepitja els talons el Femení, el Fundació Atlètic Vilafranca, ja que està a tan sols un punt de les andreuenques.

Sant Andreu Atlètic – CF Argentona

S’està fent un pèl llarga la temporada pel filial quadribarrat. El Sant Andreu Atlètic es troba en el pitjor moment, ja que ha sumat un empat i quatre derrotes consecutives en les darreres cinc jornades. Reben aquest diumenge al Narcís Sala (18:00 h), el CF Argentona.

Els visitants són els segons classificats i estan immersos en la lluita per aconseguir l’ascens a Primera Catalana. El Sant Andreu Atlètic té interessos diferents. Tot i haver estat durant gran part de la temporada en la zona alta, els darrers mals resultats dels andreuencs els han fet baixar fins a la part mitjana de la lliga. L’objectiu del filial quadribarrat és certificar la permanència com més aviat millor. Necessiten sumar un punt durant les quatre jornades que resten.

Imatge: Xavier Garcia.

Més en

Vine a Llagostera amb autocar

Premsa12 de febrer de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa10 de febrer de 2019

Un triomf per a creure-hi (1-0)

Premsa10 de febrer de 2019

Caixa o faixa

Premsa9 de febrer de 2019