Prèvia Sant Andreu Atlètic i Femení

El Femení ha acabat la temporada, ja que el rival que li tocava aquest cap de setmana en l’última jornada de la lliga, el CF Femení Tortosa Ebre, s’ha retirat de la competició. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic es desplaça aquest dissabte (17:30 h) al camp del CP Sarrià en l’avant penúltima jornada del campionat.

Femení – CF Femení Tortosa Ebre

El rival d’aquesta jornada de les andreuenques, el CF Femení Tortosa Ebre, s’ha retirat de la competició. Aquesta és l’última jornada del campionat. Per tant, el Femení quadribarrat suma els tres punts del partit i depenent dels resultats de la resta d’equips podrà mantenir la cinquena plaça en la classificació.

El Sant Andreu ha fet una gran recta final de campionat amb 20 punts sumats de 26 possibles. Una dinàmica que ha permès a les quadribarrades sortir de la part baixa de la classificació i acabar la lliga a la zona alta. Gran mèrit del Femení.

CP Sarrià – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat està immers en una mala dinàmica. Cinc derrotes en les darreres cinc jornades. El Sant Andreu Atlètic té l’oportunitat de trencar la mala ratxa aquest dissabte al camp del CP Sarrià (17:30 h).

Els barcelonins ocupen la setena plaça a la classificació, amb 52 punts, vuit més que el Sant Andreu Atlètic, que és desè. Tots dos equips arriben al matx sense aspiracions per la part alta i amb la permanència assolida matemàticament. Resten tres jornades per acabar el campionat.

Imatge: Xavier Garcia.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS