Prèvia Sant Andreu Atlètic

El Sant Andreu Atlètic afronta les últimes dues jornades amb la comoditat de ser en la zona mitjana de la classificació i ja haver assolit la permanència. Aquest divendres rep al Narcís Sala l’AT Piferrer (21:30 h), amb l’objectiu de trencar la ratxa de sis derrotes consecutives.

Resten dues jornades i el filial quadribarrat vol acabar la lliga amb el millor regust possible. El Sant Andreu Atlètic en el tram final de lliga ha entrat en una mala dinàmica de resultats que l’han fet sumar només 1 punt dels últims 21 possibles. Amb la intenció de tornar al camí de la victòria els quadribarrats volen oferir a l’afició un triomf en el darrer partit que es disputa al Narcís Sala aquest divendres enfront de l’AT Piferrer (21:30 h).

Els contrincants dels andreuencs són els avant penúltims classificats i ja fa diverses jornades que han perdut la categoria. De fet, només han sumat 1 triomf en les darreres 12 jornades. El Sant Andreu Atlètic no té l’obligació de guanyar per una finalitat a la classificació, però acabar la temporada com a local amb una victòria és l’objectiu pel partit d’aquest divendres.

Imatge: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS