Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

El Comitè de Competició de la RFEF ha sancionat Mikel Azparren amb dos partits per la seva expulsió en els minuts finals del partit a El Maulí. Per tant, Azparren no podrà seure a la banqueta diumenge en el partit de tornada contra l’Antequera ni en un hipotètic partit d’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens.

La UE Sant Andreu va presentar un recurs adjuntant les imatges que demostren que l’entrenador no va entrar al terreny de joc a protestar, tal com va reflectir l’àrbitre a l’acta, però incomprensiblement ha estat denegat sense que ni tan sols s’hagi rebaixat la sanció.

Azparren va mostrar-se disgustat per l’expulsió, la primera de la seva carrera, en la conferència de premsa després del partit. ‘Lògicament no li he dit res perquè m’expulsés, no m’havia amonestat i fins i tot m’havia disculpat per una acció de la primera part que li he protestat’. Azparren va afegir que l’expulsió no tenia cap sentit i va mostrar la seva confiança en Xavi Jiménez per dirigir l’equip des de la banqueta.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de gener de 2019

Col·laboració del Sant Andreu amb ‘La Banqueta’

Premsa21 de gener de 2019

Glaçats (1-0)

Premsa20 de gener de 2019

Revàlida a Sant Boi

Premsa19 de gener de 2019