Segona posició i jugar la Copa, al sac (2-1)

El Sant Andreu ha complert l’últim objectiu que quedava i ha certificat la segona posició a la classificació. Una plaça que a part de tenir l’avantatge de què en la primera eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B els quadribarrats s’enfrontin a un quart classificat, i amb la tornada al Narcís Sala, també dóna accés a disputar les fases prèvies de la Copa del Rei. L’equip de Mikel Azparren, però, ha suat de valent per sumar els tres punts contra el Figueres, amb remuntada inclosa, amb els gols de Carroza i Alcover.

Quedava l’últim obstacle i el Sant Andreu l’ha superat. Això sí, amb patiment fins al final. Abans del partit han saltat al terreny de joc, tant l’Infantil A com el Cadet A per rebre l’agraïment de l’afició, ja que han certificat la permanència a Divisió d’Honor i assolit l’ascens a la màxima categoria respectivament. El duel ha començat amb domini quadribarrat, que s’ha mantingut fins al final. Els andreuencs tenien la possessió de la pilota i han provat de sorprendre Aroca des de la llarga distància amb xuts d’Alfred i Alcover. Ha estat el Figueres, però, que en una de les primeres ocasions clares ha aconseguit marcar mitjançant Ferron en una acció polèmica (24′). El xut de Ferron l’ha aturat sobre la línia de gol Segovia, però l’àrbitre ha considerat que tota la pilota ha entrat, tot i que tampoc ha senyalat un possible fora de joc d’un jugador visitant que ha molestat el porter quadribarrat en el moment de l’aturada.

Instant del gol del Figueres. Judit – UESA

El Sant Andreu havia de guanyar per certificar la segona plaça i ha reaccionat ràpidament. Óscar Muñoz ha tingut una clara ocasió en un xut des de dins l’àrea, que ha sortit fregant el pal. El Figueres ha tornat a ensenyar les urpes amb un xut de Maik en un córner, que ha sortit desviat. Els quadribarrats han creat molt de perill a través de la pilota aturada. Carroza ha avisat en el 36′, però dos minuts més tard ja no ha perdonat amb una rematada des del segon pal en un servei de cantonada, que ha impactat en el fons de la xarxa. Els darrers cinc minuts han estat un atac constant andreuenc. Guerrero i Óscar Muñoz han disparat desviat per poc i l’àrbitre ha anul·lat un gol a Carroza, en un altre córner, per una suposada falta a un defensor visitant.

Acció del gol de Carroza. Judit – UESA

En la segona meitat s’ha incrementat la tensió entre els dos equips, però sense ocasions clares de gol. De nou, l’àrbitre ha estat protagonista quan no ha considerat unes suposades mans dins l’àrea del Figueres com a penal. Alcover s’ha posat l’equip a l’esquena i ha estat a punt de marcar per partida doble en dues accions d’estratègia. En la primera, el xut de falta lateral l’ha aturat Aroca amb una gran acció, i posteriorment, en un córner, la centrada s’ha estavellat al travesser. En el tercer intent del mig centre quadribarrat ha estat el bo. Alcover, en una falta a la frontal, ha fet un autèntic golàs amb un xut que ha entrat per l’escaire (79′).

Els darrers 10 minuts han estat de patiment, amb un partit descontrolat. El Figueres ha estat a punt de marcar en l’última acció del partit mitjançant Ferron en un xut de falta. Entre Segovia i el travesser han repel·lit l’esfèrica. Quan l’àrbitre ha xiulat el final s’ha desfermat l’eufòria entre els jugadors i els aficionats. Els futbolistes han agraït el suport de l’afició amb una volta a tot el camp i després ho han continuat celebrant al vestidor.

Fotografies: Judit – UESA.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, Méndez, Dani Guerrero (Elhadji, 66′), Alcover, Víctor, Alfred, Josu (Juanan, 72′) i Óscar Muñoz (Alberto, 81′).

UE Figueres (1): Aroca, Pere, Romero, Cunill, Hostench (Pons, 56′), Torres, Maik (Gil Muntadas, 70′), Pep, Ferron, Ritxi i Bonaventura (Pimentel, 61′).

Gols: 0-1 Ferron (24′), 1-1 Carroza (39′), 2-1 Alcover (78′).

Àrbitre: Sr. Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona) ha amonestat Josu (62′), Guerrero (65′), Noguera (89′) pels locals i Romero (46′), Cunill (67′), Torres (77′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 38 del grup V de Tercera disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

UE Vilassar 2-2 CE Europa

RCDE Espanyol B 1-0 CF Pobla Mafumet

FC Vilafranca 0-2 AE Prat

CF Palamós 0-2 CE Hospitalet

UAT Horta 1-1 CF Reus B

EC Granollers 1-1 FC Santboià

FC Ascó 2-1 FC Santfeliuenc

UE Castelldefels 2-2 FC Terrassa

FC Cerdanyola 1-1 CF Gavà

CLASSIFICACIÓ (J38)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS