Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

La solidesa defensiva del Sant Andreu és un dels senyals d’identitat de l’equip dirigit per Mikel Azparren. El conjunt quadribarrat ha estat el menys golejat durant la lliga, amb només 24 dianes. El porter, José Segovia, és un dels màxims exponents d’aquesta fiabilitat defensiva defensant la porteria andreuenca.

Segovia ha valorat que des que va arribar al Narcís Sala “la il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és perquè aquest club és una família i juntament amb l’afició tenim ganes d’aconseguir alguna cosa bonica”.

El porter quadribarrat ha remarcat la gran regularitat de l’equip durant la temporada i que “volem seguir fent història en la promoció d’ascens”.

Pel que fa a la fase d’ascens, Segovia ha manifestat la importància de l’afició quadribarrada, ja que “sentim que juguem a casa sempre perquè sigui on sigui hi ha aficionats que ens acompanyen i animen. És una meravella”. Respecte a l’eliminatòria contra l’Antequera ha emfatitzat que la tornada de l’enfrontament sigui al Narcís Sala és molt important perquè “estarem amb la nostra gent i intentarem passar l’eliminatòria”.

Més en

No val a badar a la lliga

Premsa20 d'octubre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa20 d'octubre de 2018

Preus i venda anticipada: Sant Andreu – Atlético de Madrid

Premsa19 d'octubre de 2018

Gloriosa Unió Esportiva Sant Andreu (1-0)

Premsa18 d'octubre de 2018