Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-0)

El Sant Andreu Atlètic ha trencat una ratxa de sis derrotes consecutives amb el triomf enfront de l’AT Piferrer (1-0). Els quadribarrats, en l’últim partit de lliga al Narcís Sala, s’han imposat amb un solitari gol de Daniel Aznar i d’aquesta manera acaben la competició com a locals amb un bon regust.

El filial andreuenc volia guanyar l’últim partit de lliga al Narcís Sala per així brindar un nou triomf a l’afició i trencar la ratxa de sis desfetes consecutives. El partit enfront de l’AT Piferrer ha estat molt igualat. Els visitants han competit fins al final, tot i ser un equip que ha perdut la categoria. A causa de les poques ocasions de gol s’ha arribat al descans amb l’empat 0-0 en el marcador.

A la represa el Sant Andreu Atlètic ha sortit decidit a fer el primer gol i Daniel Aznar ho ha aconseguit en el minut 56. Aquesta diana ha esperonat els andreuencs, que no han tingut més fortuna cara el gol i ja no han pogut tornar a marcar. En els darrers minuts els quadribarrats han patit en defensa per mantenir el resultat, però han aconseguit segellar la victòria. Amb aquest resultat acaben la lliga al Narcís Sala amb triomf i ja només resta una jornada per a la cloenda de la competició al camp del CD Masnou.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu Atlètic (1): Adrià Escribano (Oscar Remon, 46′), Sergi Lobo, Johan Otin (Hideaki Shinoda, 86′), Javier Francisco Arenas (Ismael Sanchez, 60′), Oriol Sans, Wanderson José, Hanchuan Song (Hao Yan, 75′), Gabriel Adarve, Daniel Aznar, Alex Montero i Seydou Kiendrebeogo.

AT Piferrer (0): Carlos Nadal, Carlos Ordóñez, Oriol Vidal (Arnau Vidal, 68′), Alejandro Silva, Pedro Andrade, Antonio Tobal, Ricardo Gomez (Marwane Bouchaid, 78′), Victor Cordova (Artur Dumanyan, 84′), Derian Alberto, Marc Vacas i Santiago López.

Gols 1-0 Daniel Aznar (56′).

Àrbitre: Sr. Jordi José Barrera (del. Anoia) ha amonestat Daniel Aznar (47′), Gabriel Adarve (47′), Oriol Sans (83′), Ismael Sánchez (84′) pels locals i Ricardo Gomez (52′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 33 del Grup 2 de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS