Vine a acomiadar l’equip i compra la teva entrada

El Sant Andreu disputa aquest diumenge el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens en el camp del CF Antequera (19:00 h). Els jugadors quadribarrats sortiran des del Narcís Sala cap a Màlaga en autocar aquest divendres a les 21:00 h.

Vine a acomiadar l’equip abans d’aquest transcendental partit! A més, les oficines allargaran el seu horari habitual i aquest divendres estaran obertes fins a les 21:00 h perquè d’aquesta manera els aficionats puguin comprar el paquet que ha organitzat la Coordinadora Andreuenca (entrada i autocar) en el desplaçament a Màlaga i comprar l’entrada anticipada pel partit de tornada al Narcís Sala.

El suport de l’afició serà clau en aquesta eliminatòria!

Més en

Informació sobre els accessos de demà al Narcís Sala

Premsa26 de maig de 2018

El Sant Andreu Atlètic disputa l’últim duel de lliga

Premsa26 de maig de 2018

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018