Vine a acomiadar l’equip i compra la teva entrada

El Sant Andreu disputa aquest diumenge el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens en el camp del CF Antequera (19:00 h). Els jugadors quadribarrats sortiran des del Narcís Sala cap a Màlaga en autocar aquest divendres a les 21:00 h.

Vine a acomiadar l’equip abans d’aquest transcendental partit! A més, les oficines allargaran el seu horari habitual i aquest divendres estaran obertes fins a les 21:00 h perquè d’aquesta manera els aficionats puguin comprar el paquet que ha organitzat la Coordinadora Andreuenca (entrada i autocar) en el desplaçament a Màlaga i comprar l’entrada anticipada pel partit de tornada al Narcís Sala.

El suport de l’afició serà clau en aquesta eliminatòria!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS