Vine a acomiadar l’equip i compra la teva entrada

El Sant Andreu disputa aquest diumenge el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens en el camp del CF Antequera (19:00 h). Els jugadors quadribarrats sortiran des del Narcís Sala cap a Màlaga en autocar aquest divendres a les 21:00 h.

Vine a acomiadar l’equip abans d’aquest transcendental partit! A més, les oficines allargaran el seu horari habitual i aquest divendres estaran obertes fins a les 21:00 h perquè d’aquesta manera els aficionats puguin comprar el paquet que ha organitzat la Coordinadora Andreuenca (entrada i autocar) en el desplaçament a Màlaga i comprar l’entrada anticipada pel partit de tornada al Narcís Sala.

El suport de l’afició serà clau en aquesta eliminatòria!

Més en

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018

El Sant Andreu engega motors

Premsa18 de juliol de 2018

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018