Acord de renovació amb Víctor Alonso

La UE Sant Andreu ha arribat a un acord de renovació amb Víctor Alonso, que ha signat una ampliació de dues temporades més una opcional. D’aquesta manera, es converteix en la segona renovació de l’actual plantilla.

Alonso va tornar al Narcís Sala la temporada passada després del seu pas pel Llevant ‘B’ i el Peralada. El migcampista va formar-se al futbol base andreuenc i va debutar amb la quadribarrada la temporada 2012/2013 a Segona Divisió B. Enguany ha complert la seva desena temporada al club.

Enguany Víctor Alonso ha jugat 34 partits de lliga, 32 com a titular, i s’ha consolidat al mig del camp andreuenc. En total, ha disputat 2.490 minuts a la competició, i ha estat també titular als quatre partits de la fase d’ascens.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA

Porters: José Manuel Segovia
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera i Juanma Miranda
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Josu Rodríguez
Davanters: Óscar Muñoz, Carlos Martínez i Felipe Sá

Baixes confirmades: Marc Priego, Jordi Méndez, Joel Armengol, Alfred Planas i Alberto García

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018