Carlos Martínez torna al Narcís Sala

El davanter Carlos Martínez (Sabadell, 3 de juliol de 1997) és el primer fitxatge del Sant Andreu per la temporada vinent. Ha signat contracte per un any i reforçarà la línia ofensiva de l’equip de Mikel Azparren.

Martínez va jugar al Juvenil A andreuenc la temporada 2015/2016 abans de fitxar pel filial del Llagostera i pel Terrassa, club del qual procedeix. Aquell any va arribar a debutar amb el primer equip del Sant Andreu. Abans de vestir la quadribarrada, va passar pel futbol base del Mercantil, el Damm, el FC Barcelona i l’Espanyol.

Es tracta d’un davanter alt, corpulent i ràpid, que pot moure’s en totes les posicions de l’atac. Enguany ha anotat quatre gols tot i no ser un titular habitual, però sí que ha sortit en l’onze inicial en un partit de la fase d’ascens.

Aquesta incorporació respon a la política esportiva del club de les últimes dues temporades de cercar futbolistes amb passat quadribarrat i que siguin conscients de què significa la UE Sant Andreu.

Fotografia: Carlos García amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Més en

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018