Carlos Martínez torna al Narcís Sala

El davanter Carlos Martínez (Sabadell, 3 de juliol de 1997) és el primer fitxatge del Sant Andreu per la temporada vinent. Ha signat contracte per un any i reforçarà la línia ofensiva de l’equip de Mikel Azparren.

Martínez va jugar al Juvenil A andreuenc la temporada 2015/2016 abans de fitxar pel filial del Llagostera i pel Terrassa, club del qual procedeix. Aquell any va arribar a debutar amb el primer equip del Sant Andreu. Abans de vestir la quadribarrada, va passar pel futbol base del Mercantil, el Damm, el FC Barcelona i l’Espanyol.

Es tracta d’un davanter alt, corpulent i ràpid, que pot moure’s en totes les posicions de l’atac. Enguany ha anotat quatre gols tot i no ser un titular habitual, però sí que ha sortit en l’onze inicial en un partit de la fase d’ascens.

Aquesta incorporació respon a la política esportiva del club de les últimes dues temporades de cercar futbolistes amb passat quadribarrat i que siguin conscients de què significa la UE Sant Andreu.

Fotografia: Carlos García amb el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

 

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018