Comença la campanya de socis 2018/2019!

A partir d’aquest dilluns 18 de juny comença la campanya de socis i abonaments de la UE Sant Andreu de la temporada 2018/2019. Molta gent ha vingut al Narcís Sala per a animar l’equip en aquesta fase d’ascens. Som #UnPobleOrgullós i malgrat tots els entrebancs ens tornem a aixecar i continuem competint per a assolir els nostres objectius. Al Narcís Sala #UsNecessitemTotlAny!

Les renovacions seran automàtiques i efectives per les mateixes categories de la temporada passada el 10 de juliol, data en la qual el club passarà el rebut al banc. Els carnets, però, arribaran més endavant.

Enguany les categories establertes són les següents.

  • Tribuna: 120 euros
  • Carnet Familiar: 100 euros
  • General: 70 euros
  • Grada Animació (Gol Nord): 30 euros
  • Carnet de simpatitzant: 20 euros (cinc partits)
  • Menors de 14 anys: 5 euros

El club manté la posta pel Carnet Familiar i per la Grada d’Animació. A més, es rebaixa el preu de la Tribuna i s’elimina la categoria Jovent. No obstant això, es crea un carnet pels menors de catorze anys a un preu més assequible. A partir dels quinze, cal acollir-se a una de les altres categories.

El carnet de simpatitzant és una altra de les novetats per la temporada vinent. Així mateix, recordem que el Carnet Familiar inclou dos adults i dos nens.

Noves promocions

Promoció A (4×1). Si aconsegueixes quatre nous socis, el teu carnet et sortirà gratuït! Si en portes un, tens un 20% de descompte. Si en portes dos, el 40%. I si en portes tres, el 60%.

Promoció B. No ets soci però has vibrat amb la fase d’ascens del Sant Andreu? Presenta una de les dues entrades del ‘play off’ i gaudeix d’un 30% de descompte si et dónes d’alta abans del 30 de juny!

Més en

Obertes les inscripcions pel Campus de Nadal

Premsa11 de desembre de 2019

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019