Duel entre dos històrics

El Sant Andreu disputa diumenge (17:30h) l’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens contra el CD Castelló a l’estadi Nou Castàlia. El duel entre dos clubs històrics que han quedat segons als seus respectius grups augura dos partits de màxima intensitat. Els andreuencs volen treure un bon resultat de cara a la tornada al Narcís Sala.

Duel entre dos històrics al Castàlia. El Sant Andreu afronta el partit d’anada amb l’objectiu d’obtenir un bon resultat que permeti guanyar l’eliminatòria al Narcís Sala. L’equip de Mikel Azparren afronta aquest encontre de la mateixa manera que ho va fer contra l’Antequera. Azparren, però, complirà el segon partit de sanció. Tampoc serà a la banqueta Xavi Jiménez per l’expulsió, i per tant l’encarregat de dirigir l’equip des de la banqueta serà l’entrenador de porters, Sergi Pujol.

El Castelló és un rival dur que aspira a l’ascens des de fa diverses temporades. Els orelluts han sumat 83 punts en quaranta jornades, amb un balanç de 24 victòries, 11 empats i 5 derrotes. Uns números semblants als del Sant Andreu (19-14-5), amb 71 punts i dues jornades menys. A la primera eliminatòria, el conjunt valencià va superar el Tropezón (1-1 a l’anada i 4-1 a la tornada).

Precedents

El Sant Andreu i el Castelló s’han enfrontat en vint ocasions entre Segona A i Segona B. Curiosament, amb el mateix balanç de sis victòries com a locals, dos empats i dues derrotes. L’últim precedent és de la temporada 2010/2011, amb victòria del Sant Andreu al Castàlia (0-1) i triomf del Castelló al Narcís Sala (1-2).

Baixes

El Sant Andreu té la baixa de Ton Alcover per sanció i de Luismi per lesió. El Castelló té les baixes per lesió de William i Luismi Ruiz.

CD CASTELLÓ – UE SANT ANDREU

Competició: partit d’anada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B
Horari: diumenge 3 de juny, a les 17:30h
Estadi: Nou Castàlia
Arbitratge: Raúl Almagro Gil (del. Múrcia), assistit per Álvaro Olmos Abellán (Múrcia) i Borja Jiménez Contreras (Múrcia)
Seguiment: @uesantandreu, Sant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove, TV3 i Betevé (streaming)

Fotografia: Adrià Giménez – uesantandreu.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS