Elhadji: ‘Podríem haver aconseguit la victòria si haguéssim tingut una mica més de sort’

El Sant Andreu ha empatat 0-0 en el partit d’anada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens al camp del CD Castelló. Un resultat que ho deixa tot obert pel partit de tornada aquest diumenge al Narcís Sala. El davanter centre quadribarrat i màxim golejador de l’equip amb 10 gols, Elhadji, ha valorat el resultat obtingut com un bon empat i que ‘vam fer un molt bon partit, tot i que fins i tot podríem haver aconseguit la victòria si haguéssim tingut una mica més de sort’.

Elhadji ha remarcat que les sensacions de l’equip són positives i més sabent que la tornada és al Narcís Sala. El Castelló és un rival complicat però també ‘haurà de patir’ ha manifestat. A més, ha afegit que el Sant Andreu ‘afronta aquest partit amb la màxima il·lusió perquè la promoció d’ascens és molt important tant pel club com pels jugadors. El playoff és un fet que no sé si podrem tornar a viure’.

El davanter centre és el màxim golejador de l’equip amb 10 dianes, seguit de ben a prop per Josu (9) i Óscar Muñoz (8). Elhadji, però, no ha estat titular en cap dels tres partits disputats de la promoció d’ascens, però en tots ells ha tingut minuts a les segones meitats. ‘Sempre intento aportar gols a l’equip, que és la tasca que haig de fer. En l’àmbit individual estic content‘.

Un senyal d’identitat del conjunt entrenat per Mikel Azparren és ser un equip molt compacte. ‘L’equip sencer ha de córrer, tant per atacar com per defensar. Quan ataquem el primer és el porter i quan defensem, el davanter. És el mètode que hem utilitzat des del començament i així és com morirem’ ha explicat Elhadji.

Per últim, el davanter quadribarrat ha agraït el suport dels aficionats. ‘No havia viscut mai una afició com la del Sant Andreu. És de 10. Ens animen tant si guanyem com si perdem, sigui que juguem bé o malament’ i ha afegit que no té paraules per l’afició.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS