Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Felipe Alexandre Gonçalves de Sá (São José dos Campos, 29 de maig de 1995) torna al Narcís Sala després de dues temporades. Felipe Sá ha signat contracte per fins el juny del 2019 i és el segon fitxatge de cara a l’any vinent.

El brasiler és un extrem rapidíssim i hàbil, i també té gol i pot jugar com a segon davanter. Les dues temporades en què va vestir la quadribarrada, la 2014/2015 i la 2015/2016, va ser un futbolista destacat i va marcar dianes importants, especialment en la segona.

Felipe Sá va formar-se al Grêmio Osasco Audax i amb divuit anys va aterrar a Catalunya per jugar al Gavà. Posteriorment, va vestir dues temporades la quadribarrada. Després, va fitxar pel filial de l’Alcorcón i enguany ha jugat al Granollers.

Sá ha decidit de rebutjar ofertes econòmiques més importants i ha preferit tornar al Narcís Sala i defensar la quadribarrada una tercera temporada.

Fotografia: Felipe Sá i el director esportiu, Àlex Redondo. | UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018