Indicacions per a l’afició del CD Castelló

Diversos aficionats han advertit el club les últimes hores que socis de la UE Sant Andreu han comprat entrades per a aficionats del CD Castelló. Davant d’aquest fet, el club informa que ningú no podrà accedir al Narcís Sala per les portes 1, 4 ni 6 amb samarretes, bufandes ni cap tipus de símbol relacionat amb el Castelló.

En aquest sentit, l’entrada de l’afició visitant serà per la porta 8, ubicada al Gol Sud. Caldrà presentar l’entrada pertinent. Si un aficionat del Castelló es presenta en una porta dels sectors destinats als andreuencs, se’l redirigirà a les taquilles perquè aboni la diferència de l’entrada del Gol Sud i se’l situarà allà, sempre que restin entrades lliures.

A més, s’informa que l’entrada dels aficionats andreuencs a General serà per la porta 6.

Més en

El Sant Andreu cau de penal (1-0)

Premsa11 d'agost de 2019

Segona eliminatòria contra un Segona B

Premsa10 d'agost de 2019

David Serrano reforça l’atac quadribarrat

Premsa9 d'agost de 2019

Visita de dos equips estatunidencs, en St. Mary’s College Men i el Dickinson Athletics

Premsa8 d'agost de 2019