Indicacions per a l’afició del CD Castelló

Diversos aficionats han advertit el club les últimes hores que socis de la UE Sant Andreu han comprat entrades per a aficionats del CD Castelló. Davant d’aquest fet, el club informa que ningú no podrà accedir al Narcís Sala per les portes 1, 4 ni 6 amb samarretes, bufandes ni cap tipus de símbol relacionat amb el Castelló.

En aquest sentit, l’entrada de l’afició visitant serà per la porta 8, ubicada al Gol Sud. Caldrà presentar l’entrada pertinent. Si un aficionat del Castelló es presenta en una porta dels sectors destinats als andreuencs, se’l redirigirà a les taquilles perquè aboni la diferència de l’entrada del Gol Sud i se’l situarà allà, sempre que restin entrades lliures.

A més, s’informa que l’entrada dels aficionats andreuencs a General serà per la porta 6.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019