Indicacions per a l’afició del CD Castelló

Diversos aficionats han advertit el club les últimes hores que socis de la UE Sant Andreu han comprat entrades per a aficionats del CD Castelló. Davant d’aquest fet, el club informa que ningú no podrà accedir al Narcís Sala per les portes 1, 4 ni 6 amb samarretes, bufandes ni cap tipus de símbol relacionat amb el Castelló.

En aquest sentit, l’entrada de l’afició visitant serà per la porta 8, ubicada al Gol Sud. Caldrà presentar l’entrada pertinent. Si un aficionat del Castelló es presenta en una porta dels sectors destinats als andreuencs, se’l redirigirà a les taquilles perquè aboni la diferència de l’entrada del Gol Sud i se’l situarà allà, sempre que restin entrades lliures.

A més, s’informa que l’entrada dels aficionats andreuencs a General serà per la porta 6.

Més en

Felipe Sá, velocitat i màgia a la banda

Premsa17 de juny de 2018

Comença la campanya de socis 2018/2019!

Premsa16 de juny de 2018

Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

Premsa16 de juny de 2018

Carlos Martínez torna al Narcís Sala

Premsa15 de juny de 2018