Informació sobre els accessos al Narcís Sala

Diumenge es preveu una gran entrada al Narcís Sala. Us recomanem que vingueu amb prou antelació per a accedir a l’estadi i que compreu entrades anticipades demà dissabte a les taquilles de la Tribuna (18:00-20:00h) i diumenge mateix al matí (10:00-14:00h). A la tarda, obriran a partir de les cinc.

Els accessos són els següents:

  • Tribuna i Futbol Base: porta 1 (carrer Santa Coloma)
  • Gol Nord i Preferent: porta 4 (carrer Virgili)
  • General: porta 6 (carrer Virgili)
  • Afició del Castelló: porta 8 (carrer Pare Manyanet)

A més, la gent amb mobilitat reduïda podrà accedir al Narcís Sala per la porta 4, situada al carrer Virgili. Així mateix, us recordem que els nens de tres anys o menys poden entrar de franc, però en el cas que l’aforament sigui molt alt hauran de cedir el lloc i seure a la falda dels pares i mares.

Us convoquem a les 17:15h al carrer Santa Coloma per a rebre els jugadors del Sant Andreu. A les 17:30h s’obriran els portes del Narcís Sala.

Afició visitant

La porta 8 està ubicada a l’aparcament, a la cantonada entre els carrers Santa Coloma i Pare Manyanet. Caldrà presentar l’entrada pertinent. A la resta d’àrees de l’estadi, no és permesa la presència d’aficionats del CD Castelló, i per tant se’ls redirigirà a les taquilles perquè abonin la diferència del preu de l’entrada i puguin resituar-se al Gol Sud, sempre que restin entrades lliures, perquè és aquesta la zona reservada per l’afició visitant.

Més en

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018