Informació sobre els accessos al Narcís Sala

Diumenge es preveu una gran entrada al Narcís Sala. Us recomanem que vingueu amb prou antelació per a accedir a l’estadi i que compreu entrades anticipades demà dissabte a les taquilles de la Tribuna (18:00-20:00h) i diumenge mateix al matí (10:00-14:00h). A la tarda, obriran a partir de les cinc.

Els accessos són els següents:

  • Tribuna i Futbol Base: porta 1 (carrer Santa Coloma)
  • Gol Nord i Preferent: porta 4 (carrer Virgili)
  • General: porta 6 (carrer Virgili)
  • Afició del Castelló: porta 8 (carrer Pare Manyanet)

A més, la gent amb mobilitat reduïda podrà accedir al Narcís Sala per la porta 4, situada al carrer Virgili. Així mateix, us recordem que els nens de tres anys o menys poden entrar de franc, però en el cas que l’aforament sigui molt alt hauran de cedir el lloc i seure a la falda dels pares i mares.

Us convoquem a les 17:15h al carrer Santa Coloma per a rebre els jugadors del Sant Andreu. A les 17:30h s’obriran els portes del Narcís Sala.

Afició visitant

La porta 8 està ubicada a l’aparcament, a la cantonada entre els carrers Santa Coloma i Pare Manyanet. Caldrà presentar l’entrada pertinent. A la resta d’àrees de l’estadi, no és permesa la presència d’aficionats del CD Castelló, i per tant se’ls redirigirà a les taquilles perquè abonin la diferència del preu de l’entrada i puguin resituar-se al Gol Sud, sempre que restin entrades lliures, perquè és aquesta la zona reservada per l’afició visitant.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS