Llamas: ‘Afrontem la tornada amb la màxima il·lusió i amb ganes d’omplir el Narcís Sala’

És el moment més important de la temporada. Aquest diumenge el Sant Andreu té una final contra el CD Castelló (19:00 h) en la tornada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a Segona Divisió B, després de l’empat 0-0 aconseguit a Castalia. El segon capità quadribarrat, José Antonio Llamas, envia un missatge clar a l’afició. ‘Dir-los que segueixin animant-nos una setmana més, que és un fet que es percep molt dins del camp, sobretot en els moments difícils. Entre tots aconseguirem, tant de bo sigui, l’ascens’.

El lateral dret andreuenc ha valorat que el Sant Andreu, en línies generals, està molt bé. A l’anada contra el Castelló ‘l’equip va competir i ser valent, tot i que ens va faltar un gol’ ha remarcat. Llamas ha donat importància al fet que a Castalia el conjunt quadribarrat va ser sòlid en defensa, tal com ha fet durant tota la temporada. 25 partits amb zero gols encaixats ho avalen. ‘És el que ens ha portat a ser on estem’.

Llamas ha catalogat el partit d’aquest diumenge com una final. ‘Afrontem la tornada amb la màxima il·lusió i amb ganes d’omplir el Narcís Sala. L’equip donarà el 100%’ i ha afegit que ‘volem una victòria perquè tant per l’afició com nosaltres sortim contents’.

També ha destacat el bon moment de forma amb què ha arribat l’equip al tram final de temporada. Llamas, que ha disputat 37 partits aquesta temporada, dels quals 36 com a titular, ha agraït la continuïtat que li han donat Azparren, Xavi Jiménez i el cos tècnic.

Per últim, el segon capità andreuenc ha lloat l’entrega de l’afició quadribarrada. ‘Estem molt orgullosos de l’afició que tenim. És un factor importantíssim, ja que notem molt el seu suport’.

Més en

Prova de foc a Llagostera

Premsa15 de febrer de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Dani López, nou entrenador del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de febrer de 2019

Vine a Llagostera amb autocar

Premsa12 de febrer de 2019