Méndez, Alfred, Priego i Alberto, baixes confirmades

La UE Sant Andreu informa que Jordi Méndez, Alfred Planas, Marc Priego i Alberto García no continuaran al club la temporada vinent.

Méndez deixarà de vestir la quadribarrada després de deu temporades, les dues últimes al primer equip com a quart capità. Priego també marxa a la recerca de minuts dos anys després del seu retorn al Narcís Sala.

Alfred ha estat un jugador destacat aquesta temporada, la primera de quadribarrat, havent disputat 34 partits i marcat set gols. Per la seva banda, Alberto marxa després de la seva cessió i d’haver completat una temporada completa al primer equip després de ser un dels juvenils més destacats.

El club els agraeix la professionalitat demostrada i els desitja a tots ells molta sort i èxit en les seves respectives carreres.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS