Tot per decidir al Narcís Sala (0-0)

playoff sant andreu

El Sant Andreu ha empatat sense gols contra el Castelló en el partit d’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens. Els andreuencs no s’han deixat impressionar per l’estadi Castàlia i han disputat un partit molt seriós, essent protagonistes en alguns trams i creant sensació de perill sobre la porteria valenciana. L’empat final trasllada l’eliminatòria al Narcís Sala.

Uns tres-cents aficionats andreuencs han pogut veure un gran partit del Sant Andreu al Castàlia. Tres-centes goles que no han deixat d’animar i onze quadribarrats defensant la samarreta a la catifa de l’estadi del Castelló. L’equip de Mikel Azparren no ha pogut marcar i ha marxat amb certa sensació de poder haver tret un millor resultat d’aquest partit d’anada.

David López, de falta, ha tingut l’última ocasió.

Els andreuencs han començat millor, robant la pilota al Castelló i posicionant-se amb jerarquia sobre la gespa. Els orelluts han tingut la primera oportunitat clara en un xut de Cristian des de fora l’àrea que Segovia ha rebutjat amb el puny (15’). Pels andreuencs, un xut de Josu i un altre de Víctor des de la frontal blocats per Zagala.

La primera meitat ha estat accidentada, amb un xoc contundent entre Noguera i Cubillas que ha acabat amb els dos caps embenats, i el local substituït al descans, i la lesió de Ferreres. Les lesions han trencat el ritme del partit, i s’ha arribat al descans sense més ocasions de gol.

Kuku ha reaparegut després de vuit setmanes.

A la segona meitat, el Sant Andreu ha creat sensació de perill constant sobre la porteria blanc-i-negra. Dani Guerrero, en una jugada d’estratègia, ha estat a punt de trobar porteria (66’). Josu ha protagonitzat la millor jugada amb una sotana dins l’àrea i un xut al lateral (74’). I Alberto ha tingut la més clara en un contracop finalitzat amb un xut que ha pogut atrapar Zagala (79’).

Semblava que el Castelló signava les taules, i el Sant Andreu volia marcar el gol que li donés avantatge, però sense exposar-se en excés. David López, en un llançament de falta, ha tingut l’última oportunitat. Però de nou Zagala, molt segur, ha evitat el gol andreuenc (84’). Al final s’ha consumat l’empat sense gols, un resultat perillós que caldrà resoldre al Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CD Castelló (0): Zagala, Abraham, Arturo, Dealbert, Ferreres (Rubio, 43’), Castells, Serra, Marenyà, Juanjo (Enrique, 72’), Cristian i Cubillas (Nuha, 46’).

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero, Víctor, Juanan (Elhadji, 88’), Alfred (Alberto, 76’), Josu i Óscar Muñoz (Kuku, 69’).

Àrbitre: Sr. Almagro Gil (del. Múria), ha amonestat Castells (24’), Cubillas (45’), Marenyà (74’) i Cristian (83’) pels locals i Carroza (7’) i Alberto (85’) pels visitants

Incidències: partit corresponent a l’anada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Divisió B, disputat a l’estadi Castàlia.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS