Tot un Poble per batre el Castelló

El Sant Andreu disputa aquest diumenge (19.00 h) un partit a caixa o faixa contra el CD Castelló al Narcís Sala. L’empat 0-0 en el partit a Castalia ho deixa tot obert a l’estadi andreuenc. Els quadribarrats necessiten una victòria per accedir a la tercera i última ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. S’espera un Narcís Sala ple a vessar. Tot el Poble animarà perquè el Sant Andreu continuï viu en el somni de l’ascens. 

Tot per decidir al Narcís Sala. Ha arribat el partit més important de la temporada fins al moment. El Sant Andreu va empatar 0-0 en l’anada de l’eliminatòria al camp del Castelló i necessita guanyar al Narcís Sala per superar la segona ronda de la promoció d’ascens. Pel partit d’aquest diumenge Mikel Azparren i Xavi Jiménez tornaran a dirigir l’equip, després de complir les respectives sancions, i recuperen el mig centre Ton Alcover, que es va perdre el partit a Castalia també per sanció.

El Poble de Sant Andreu de Palomar sap de la importància d’aquest duel. El Narcís Sala s’omplirà d’andreuencs per conduir els jugadors quadribarrats a la victòria. Per part del Castelló s’espera un nombrós desplaçament per part dels aficionats castellonencs.

Baixes

El Sant Andreu té la baixa de Luismi per lesió. El Castelló té les baixes per lesió de William i Luismi Ruiz i el dubte de Ferreres, que es va lesionar en el partit d’anada.

UE SANT ANDREU – CD CASTELLÓ

Competició: partit de tornada de la segona eliminatòria de la promoció d’ascens a la Segona Divisió B
Horari: diumenge 10 de juny, a les 19:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Daniel Velázquez Rodríguez (del. Tenerife), assistit per Tanausú De la Rosa Ramón (Tenerife) i David Cardador Vargas (Tenerife)
Seguiment:  @uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove, Betevé (streaming) i Esport 3

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS