Acord de renovació amb Dani Guerrero

La UE Sant Andreu i Dani Guerrero han arribat a un acord de renovació. El capità andreuenc complirà la seva quarta temporada defensant la quadribarrada després de signar l’ampliació de contracte fins el juny del 2019.

Guerrero és un jugador veterà amb molta jerarquia dins i fora del camp. El capità ha completat una gran temporada i ha estat un dels baluards de l’equip al centre del camp. A més, va anotar el gol vital al partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens al camp de l’Antequera.

Fotografia: Adrià Giménez – uesantandreu.cat

PLANTILLA

Porters: José Manuel Segovia i Iván Fuentes
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera i Juanma Miranda
Migcampistes: Dani Guerrero, Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Josu Rodríguez
Davanters: Óscar Muñoz, Carlos Martínez, Kamal El Harrak i Felipe Sá

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS