Acord de renovació amb David López

La UE Sant Andreu i David López han arribat a un acord de renovació. El futbolista ha signat una ampliació de contracte de dos anys, fins el juny del 2020. Així doncs, la direcció esportiva tanca la cinquena renovació d’aquest estiu.

López ha jugat gairebé tots els partits de lliga (32) i la fase d’ascens, d’extrem esquerre o bé de lateral. A més, ha tingut una gran aportació ofensiva amb cinc gols i cinc assistències aquesta temporada. Quan expiri el nou contracte, David López haurà defensat la quadribarrada durant quatre anys.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA

Porters: José Manuel Segovia i Iván Fuentes
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera i Juanma Miranda, Jaume Villar i David López
Migcampistes: Dani Guerrero, Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Josu Rodríguez
Davanters: Óscar Muñoz, Carlos Martínez, Kamal El Harrak, Felipe Sá i Kuku Kandeh

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS