Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

La UE Sant AndreuElhadji Baldeh han arribat a un acord de renovació. El futbolista ha signat una ampliació de contracte d’un any, fins el juny del 2019. La direcció esportiva completa així la fase de renovacions, amb set continuïtats assegurades dels jugadors que finalitzaven contracte.

Elhadji va ser el màxim golejador del Sant Andreu la temporada passada amb deu gols. Va ser un dels futbolistes amb més minuts i va disputar trenta-sis partits de lliga, destacant per la seva competitivitat, regularitat i sacrifici defensiu.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA

Porters: José Manuel Segovia i Iván Fuentes
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Alberto Carroza, Juanma Miranda, Jaume Villar i David López
Migcampistes: Dani Guerrero, Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego, Felipe Sá, Kamal El Harrak i Josu Rodríguez
Davanters: Óscar Muñoz, Carlos Martínez, Kuku Kandeh i Elhadji Baldeh

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS