Acord de renovació amb Kuku Kandeh

La UE Sant Andreu i Kuku Kandeh han arribat a un acord de renovació. El davanter ha signat una ampliació de contracte per un any, fins el juny del 2019. Kuku ha fet un esforç per quedar-se al Narcís Sala i retornar així la confiança que el club i el cos tècnic han dipositat en ell enguany.

Kuku va aterrar al Narcís Sala l’estiu passat procedent de la Segona Divisió de Polònia. La lesió que arrossegava va provocar que es perdés gran part de la primera volta de la lliga, i una inoportuna lesió a Gavà li ha restat protagonisme al tram final. No obstant això, ha anotat dos gols importants (a Ascó i a Cerdanyola) i ha ajudat l’equip quan ha estat disponible.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

PLANTILLA

Porters: José Manuel Segovia i Iván Fuentes
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera i Juanma Miranda
Migcampistes: Dani Guerrero, Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Josu Rodríguez
Davanters: Óscar Muñoz, Carlos Martínez, Kamal El Harrak, Felipe Sá i Kuku Kandeh

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS