Carta de comiat d’Àlex Redondo

sant andreu escut

La UE Sant Andreu comunica la marxa del nostre Director Esportiu, Àlex Redondo, per baixa voluntària a un equip de superior categoria a fi de prosperar en la seva carrera professional.

El club agraeix molt sincerament la seva gran tasca durant els 10 anys que ha estat al Sant Andreu, fent les funcions durant 7 temporades com a entrenador d’equips del futbol base, 3 campanyes al capdavant del planter quadribarrat i 2 anys com a director esportiu del primer equip. Una feina que ha contribuït a retornar la il·lusió de tot un poble envers el club.

MOLTA SORT ÀLEX!!!

A continuació exposem la seva carta de comiat:

Avui és un dia molt difícil per a mi, les persones que m’envolten bé ho saben.

Fa setmanes que dono voltes a la idea de fer un canvi, de buscar nous reptes, aquesta temporada per a mi ha sigut realment intensa, sense cap mena de dubtes la més intensa que he viscut mai a la meva vida.

Al final quan sents el club com casa teva tot es multiplica per mil, les victòries però també les derrotes i les decepcions. Ha sigut una temporada que hem fregat l’excel·lent, segons classificats per darrere d’un filial, classificats per jugar la copa del rei la temporada vinent i no vam arribar més lluny als Play off perquè no ens van deixar.

Tenia la sensació que després de viure el que vam patir contra el Castelló ja no tenia més forces, la caiguda va ser molt dolorosa i vaig passar setmanes molt tocat, però vaig intentar treure forces per conjuntament amb Mikel, Xavi, Mario Iniesta, Albert Trillo i Manuel Camino configurar la plantilla que ahir va començar a rodar per la propera temporada.

Ja amb tota la feina feta sí que em vaig adonar que necessitava un canvi, un nou repte que em permeti seguir creixent com a professional i així l’hi vaig transmetre al president.

Abans d’acomiadar-me vull agrair a tots els que he tingut la sort de compartir club durant aquests anys, menció especial a qui em va ajudar a tornar al club, Manuel Camino, a qui sempre estaré agraït per apostar per mi, tot el bo que em vingui en el futur sense cap dubte és gràcies a ell. A l’Albert Trillo perquè no sóc capaç d’imaginar-me una UESA sense ell, una persona que quan el coneixes de debò t’adones de la seva grandesa. També als meus 3 escuders que van començar l’aventura amb mi, Gerard, Callau sense vosaltres no hagués sigut possible tot el que hem viscut i al meu gran amic David Mordillo, et quedes portant el vaixell i no conec millors mans per fer-ho.

I a Mikel, vam començar un projecte junts i estic convençut que aquesta temporada culminaràs la gran feina de les 2 temporades anteriors. Només et puc agrair la relació que hem tingut aquests anys i espero que continuï molts més.

Agrair també a persones que han sigut molt importants per mi aquests anys, com en Francesc Vives, que és la descripció gràfica d’Andreuenc, Xavi Jiménez la persona que més saps de futbol del món, Sergio Benavides, per ser capaç d’ajudar en tot el que calgui i treure un somriure fins i tot en els pitjors dies, Juanjo Navarro, per tota l’ajuda prestada sempre, Xavi Casas, per les experiències viscudes, Adri Martínez, per la teva facilitat per dir el que penses en cada moment o la il·lusió d’en Àlex Cano, en Roger i tota la gent de premsa que treballa per ajudar al cub a qualsevol hora.

Podria estar així 1×1 perquè he intentat estar pel que fos necessari per a la gent que ha format aquest club, entrenadors, jugadors, encarregats del material, que tenim els dos millors de Catalunya, la Laura, el nostre emblema Miquel Jové o tots els integrants de la junta directiva.

Per acabar dono les gràcies a tota l’afició, la UE Sant Andreu és un club històric, que té bons professionals, un gran estadi, però el que realment marca la diferència sou vosaltres, un orgull per tots els que hem representat al club, la identitat pròpia del club ve donada per la vostra força.

 

VISCA LA UE SANT ANDREU!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS