Comença una temporada de molta il·lusió

Torna la competició al Narcís Sala. Ha passat 1 mes i mig des que va acabar la passada temporada. El temps corre ràpidament i el Sant Andreu inicia una nova campanya il·lusionant aquest diumenge amb la presentació del primer equip (19:00 h) i, posteriorment, el partit de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar (20:30 h). Per tant, el primer duel dels quadribarrats en la campanya 2018/2019 ja és de competició oficial.

El temps de vacances s’ha acabat i comença una nova temporada, la quarta consecutiva del Sant Andreu a la Tercera Divisió. La passada campanya l’equip de Mikel Azparren va realitzar un gran any en el qual va arribar fins a la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. La progressió ascendent en els darrers anys és evident i aquesta campanya està carregada de bones sensacions.

Aquest diumenge el Sant Andreu comença a rodar i amb un duel al Narcís Sala (20:30 h) corresponent a la Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar, que milita a Primera Catalana després d’haver descendit la temporada passada. Abans, però, hi haurà la presentació del primer equip.

L’accés al camp per aquest diumenge és lliure.

Baixes

Dani Guerrero i Óscar Muñoz, lesionats.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Primera eliminatòria de Copa Catalunya.

Horari: diumenge 29 de juliol, a les 20:30h

Estadi: Narcís Sala

Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. baix Llobregat), assistit per Adrià De La Fuente Domingo (Anoia) i Heaven Núñez Ruiz (Anoia).

Seguiment:  @uesantandreu

 

Fotografia: UE Sant Andreu.

Més en

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa10 de gener de 2020

Començar l’any amb bon peu

Premsa10 de gener de 2020

Adri Rivas, nova peça per l’atac del Sant Andreu

Premsa10 de gener de 2020

La UE Sant Andreu participa en la convocatòria de la Women’s Premier League Soccer

Premsa10 de gener de 2020