Comença una temporada de molta il·lusió

Torna la competició al Narcís Sala. Ha passat 1 mes i mig des que va acabar la passada temporada. El temps corre ràpidament i el Sant Andreu inicia una nova campanya il·lusionant aquest diumenge amb la presentació del primer equip (19:00 h) i, posteriorment, el partit de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar (20:30 h). Per tant, el primer duel dels quadribarrats en la campanya 2018/2019 ja és de competició oficial.

El temps de vacances s’ha acabat i comença una nova temporada, la quarta consecutiva del Sant Andreu a la Tercera Divisió. La passada campanya l’equip de Mikel Azparren va realitzar un gran any en el qual va arribar fins a la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. La progressió ascendent en els darrers anys és evident i aquesta campanya està carregada de bones sensacions.

Aquest diumenge el Sant Andreu comença a rodar i amb un duel al Narcís Sala (20:30 h) corresponent a la Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar, que milita a Primera Catalana després d’haver descendit la temporada passada. Abans, però, hi haurà la presentació del primer equip.

L’accés al camp per aquest diumenge és lliure.

Baixes

Dani Guerrero i Óscar Muñoz, lesionats.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Primera eliminatòria de Copa Catalunya.

Horari: diumenge 29 de juliol, a les 20:30h

Estadi: Narcís Sala

Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. baix Llobregat), assistit per Adrià De La Fuente Domingo (Anoia) i Heaven Núñez Ruiz (Anoia).

Seguiment:  @uesantandreu

 

Fotografia: UE Sant Andreu.

Més en

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019

Julián García, nou entrenador del filial

Premsa9 de juliol de 2019

David Aragón assegura la porteria

Premsa8 de juliol de 2019

Elhadji tornarà a vestir la quadribarrada

Premsa3 de juliol de 2019