Comença una temporada de molta il·lusió

Torna la competició al Narcís Sala. Ha passat 1 mes i mig des que va acabar la passada temporada. El temps corre ràpidament i el Sant Andreu inicia una nova campanya il·lusionant aquest diumenge amb la presentació del primer equip (19:00 h) i, posteriorment, el partit de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar (20:30 h). Per tant, el primer duel dels quadribarrats en la campanya 2018/2019 ja és de competició oficial.

El temps de vacances s’ha acabat i comença una nova temporada, la quarta consecutiva del Sant Andreu a la Tercera Divisió. La passada campanya l’equip de Mikel Azparren va realitzar un gran any en el qual va arribar fins a la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona Divisió B. La progressió ascendent en els darrers anys és evident i aquesta campanya està carregada de bones sensacions.

Aquest diumenge el Sant Andreu comença a rodar i amb un duel al Narcís Sala (20:30 h) corresponent a la Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar, que milita a Primera Catalana després d’haver descendit la temporada passada. Abans, però, hi haurà la presentació del primer equip.

L’accés al camp per aquest diumenge és lliure.

Baixes

Dani Guerrero i Óscar Muñoz, lesionats.

UE SANT ANDREU – UE VILASSAR DE MAR

Competició: Primera eliminatòria de Copa Catalunya.

Horari: diumenge 29 de juliol, a les 20:30h

Estadi: Narcís Sala

Arbitratge: Xavier Ariño Jiménez (del. baix Llobregat), assistit per Adrià De La Fuente Domingo (Anoia) i Heaven Núñez Ruiz (Anoia).

Seguiment:  @uesantandreu

 

Fotografia: UE Sant Andreu.

Més en

Victòria del Femení B contra la UD Molinos (2-0)

Premsa17 de febrer de 2020

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020