El nou preparador físic, Dani de Paco, completa el cos tècnic

La UE Sant Andreu ha incorporat Dani de Paco com a nou preparador físic del primer equip. De Paco ha treballat al CE Júpiter i a l’EC Granollers. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i ha treballat també com a professor d’educació física i entrenador personal.

De Paco és l’única incorporació al cos tècnic del primer equip del Sant Andreu de cara a la temporada vinent. Substitueix David Callau, que ha marxat al Júpiter per a exercir de director esportiu.

La resta de membres del cos tècnic continuaran vinculats al club. Mikel Azparren i Xavi Jiménez van renovar abans d’acabar la temporada. Sergi Pujol continuarà essent l’entrenador de porters; Sergi Orozco farà les tasques de ‘scouting’; Éric Herrero serà un any més el fisioterapeuta; David Estrella, l’encarregat de material i Toni Navarro com a ajudant; i l’incombustible Miquel Jové continuarà com a delegat.

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018