El nou preparador físic, Dani de Paco, completa el cos tècnic

La UE Sant Andreu ha incorporat Dani de Paco com a nou preparador físic del primer equip. De Paco ha treballat al CE Júpiter i a l’EC Granollers. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) i ha treballat també com a professor d’educació física i entrenador personal.

De Paco és l’única incorporació al cos tècnic del primer equip del Sant Andreu de cara a la temporada vinent. Substitueix David Callau, que ha marxat al Júpiter per a exercir de director esportiu.

La resta de membres del cos tècnic continuaran vinculats al club. Mikel Azparren i Xavi Jiménez van renovar abans d’acabar la temporada. Sergi Pujol continuarà essent l’entrenador de porters; Sergi Orozco farà les tasques de ‘scouting’; Éric Herrero serà un any més el fisioterapeuta; David Estrella, l’encarregat de material i Toni Navarro com a ajudant; i l’incombustible Miquel Jové continuarà com a delegat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS