El Sant Andreu engega motors

Ha passat poc més d’un mes després del final de la temporada passada, amb l’eliminació enfront del CD Castelló en la segona ronda de la promoció d’ascens a Segona B, però Mikel Azparren i el seu equip s’han calçat les botes per primer cop aquest estiu i aquesta tarda han realitzat el primer entrenament de la campanya 2018/2019.

L’entrenador quadribarrat, juntament amb el seu cos tècnic (amb l’excepció del preparador físic David Callau, que ha marxat aquest estiu al Júpiter, i ha arribat en el seu lloc Dani De Paco) inicien la tercera temporada dirigint el primer equip. A més, el Sant Andreu manté gran part del bloc de jugadors que van dur l’equip quadribarrat a disputar la promoció d’ascens la passada campanya. Set dels quals tenien contracte en vigor fins al juny del 2019 (Segovia, Llamas, Noguera, Juanma, Alcover, Juanan i Óscar Muñoz) i els altres set han renovat (Carroza, David López, Dani Guerrero, Víctor Alonso, Josu, Kuku i Elhadji).

El primer del Sant Andreu ha comptat amb la presència dels 5 fitxatges, que són Iván Fuentes, Jaume Villar, Felipe Sá, Kamal El Harrak i Carlos Martínez. S’ha completat l’entrenament amb futbolistes del filial i del juvenil. Al començament Mikel Azparren ha fet la primera xerrada a la plantilla i posteriorment els jugadors s’han exercitat amb diferents exercicis físics, i alguns amb pilota, de cara a preparar el primer partit de la temporada, el de Copa Catalunya enfront del Vilassar de Mar.

VÍDEO BETEVÉ


Fotografia: UE Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS