El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

El primer equip del Sant Andreu començarà la pretemporada el 18 de juliol, amb el primer entrenament dels quadribarrats sota les ordres de Mikel Azparren i la resta del cos tècnic. Cinc setmanes després d’acabar la temporada, els andreuencs es retrobaran per començar a preparar les tres competicions que afrontaran.

És previst que la lliga comenci la segona quinzena d’agost, si no hi ha canvis respecte dels últims anys. A més, el Sant Andreu debutarà a la Copa Catalunya l’últim cap de setmana de juliol amb la visita del Vilassar de Mar al Narcís Sala. Abans, hi haurà el partit de presentació davant l’afició, encara pendent de confirmació. La Copa del Rei també començarà més endavant, probablement al setembre.

La primera setmana d’agost, el Sant Andreu disputarà el tradicional Torneig d’Històrics. A la fase de grups, els andreuencs jugaran contra l’AEC Manlleu i el FC Vilafranca en el grup tercer.

Fotografia: Imatge del primer entrenament de la temporada passada. | UE Sant Andreu

Més en

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018