El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

El primer equip del Sant Andreu començarà la pretemporada el 18 de juliol, amb el primer entrenament dels quadribarrats sota les ordres de Mikel Azparren i la resta del cos tècnic. Cinc setmanes després d’acabar la temporada, els andreuencs es retrobaran per començar a preparar les tres competicions que afrontaran.

És previst que la lliga comenci la segona quinzena d’agost, si no hi ha canvis respecte dels últims anys. A més, el Sant Andreu debutarà a la Copa Catalunya l’últim cap de setmana de juliol amb la visita del Vilassar de Mar al Narcís Sala. Abans, hi haurà el partit de presentació davant l’afició, encara pendent de confirmació. La Copa del Rei també començarà més endavant, probablement al setembre.

La primera setmana d’agost, el Sant Andreu disputarà el tradicional Torneig d’Històrics. A la fase de grups, els andreuencs jugaran contra l’AEC Manlleu i el FC Vilafranca en el grup tercer.

Fotografia: Imatge del primer entrenament de la temporada passada. | UE Sant Andreu

Més en

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018

Reconnectar-se a la lliga

Premsa15 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa14 de setembre de 2018