El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

El primer equip del Sant Andreu començarà la pretemporada el 18 de juliol, amb el primer entrenament dels quadribarrats sota les ordres de Mikel Azparren i la resta del cos tècnic. Cinc setmanes després d’acabar la temporada, els andreuencs es retrobaran per començar a preparar les tres competicions que afrontaran.

És previst que la lliga comenci la segona quinzena d’agost, si no hi ha canvis respecte dels últims anys. A més, el Sant Andreu debutarà a la Copa Catalunya l’últim cap de setmana de juliol amb la visita del Vilassar de Mar al Narcís Sala. Abans, hi haurà el partit de presentació davant l’afició, encara pendent de confirmació. La Copa del Rei també començarà més endavant, probablement al setembre.

La primera setmana d’agost, el Sant Andreu disputarà el tradicional Torneig d’Històrics. A la fase de grups, els andreuencs jugaran contra l’AEC Manlleu i el FC Vilafranca en el grup tercer.

Fotografia: Imatge del primer entrenament de la temporada passada. | UE Sant Andreu

Més en

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019

Julián García, nou entrenador del filial

Premsa9 de juliol de 2019