Els capitans del Sant Andreu

El Sant Andreu ha decidit aquesta setmana els quatre capitans per la temporada 2018/2019. Dani Guerrero continua liderant l’equip i complirà la seva quarta campanya al Club. José Antonio Llamas, que defensarà per cinquè any consecutiu els colors quadribarrats, serà el segon capità.

Alberto Carroza, que compleix la tercera temporada consecutiva com a andreuenc en la seva tercera etapa al Club, serà el tercer capità. D’aquesta manera tots tres futbolistes es mantenen com a capitans quadribarrats, tal com han fet en les darreres dues temporades. La campanya passada el quart capità va ser Jordi Méndez, però amb la seva marxa aquest estiu, l’ha substituït Ton Alcover, que serà la tercera campanya consecutiva al Club en la seva segona etapa a l’entitat andreuenca.

Fotografia: UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS