Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

oficines Narcís Sala

Les oficines del Narcís Sala romandran tancades entre el 20 de juliol i el 19 d’agost, ambdós dies inclosos, per vacances del personal. Per tant, la setmana vinent serà l’última en què continuaran obertes en horari de tarda (17:00-20:00h) per inscriure-us al futbol base (17:00-19:00h) o bé per fer-vos socis (19:00-20:00h).

Recordeu que continua vigent la promoció 4×1: si aconseguiu quatre nous socis, el teu carnet et sortirà gratuït! Si en portes un, tens un 20% de descompte. Si en portes dos, el 40%. I si en portes tres, el 60%. Podeu consultar tota la informació sobre la campanya de socis.

Més endavant informarem sobre la recollida dels carnets d’aquesta temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS