Inici de temporada amb bon peu (2-0)

Dia rodó per la UE Sant Andreu. Presentació del primer equip enfront de l’afició al Narcís Sala i posteriorment victòria per 2-0 contra la UE Vilassar de Mar en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Víctor Alonso i Carlos Martínez han estat els primers golejadors andreuencs de la temporada 2018/2019. A causa de les seves dianes, el conjunt dirigit per Mikel Azparren avança a la segona ronda en la qual s’enfrontarà al CF Peralada.

El Sant Andreu iniciava aquest diumenge de forma oficial la temporada 2018/2019. Com ja és habitual en les darreres temporades, l’equip s’ha presentat davant l’afició vinguda al Narcís Sala. Un per un han anat sortint els jugadors quadribarrats del primer equip i, posteriorment, hi ha hagut els discursos del president, Manuel Camino, el director esportiu, Mario Iniesta, l’entrenador, Mikel Azparren, i el capità, Dani Guerrero. A més, també ha fet un parlament la regidora del Districte, Laia Ortiz.

Després de l’acte de presentació i la foto grupal de tot l’equip, el Sant Andreu s’havia de posar mans a l’obra. El primer partit de la temporada 2018/2019 era un duel oficial corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar. El matx ha començat igualat, amb una possessió de pilota molt repartida i sense ocasions per cap dels dos equips. A partir del minut 20, el Sant Andreu ha començat a imposar la condició de ser un conjunt de superior categoria i ha rondejat amb perill l’àrea visitant. Juanan i Elhadji han avisat amb un parell de rematades que han marxat desviades. Poc després ha arribat el gol quadribarrat a càrrec de Víctor Alonso que ha obert la llauna. El migcentre ha caçat un refús a la frontal de l’àrea i ha marcat un golàs amb un potent xut (33′).

La diana ha esperonat els quadribarrats, que estaven gaudint dels millors minuts de joc. Víctor Alonso ho ha tornat a provar amb un xut de fora l’àrea i uns minuts més tard Kuku ha estat a punt de marcar, però el seu tir ha sortit fregant el pal. Bona recta final del primer temps per part dels homes de Mikel Azparren.

La segona meitat ha començat amb un reguitzell de canvis per part dels dos equips. Segovia ha hagut d’intervenir per primer cop en el partit per blocar una pilota provinent d’un xut llunyà del Vilassar. El Sant Andreu ha anat per feina, i un dels jugadors que ha sortit des de la banqueta, Carlos Martínez, ha aprofitat l’assistència de Ferran Jutglà per afusellar el porter rival i fer el segon gol andreuenc (55′).

Segovia ha tornat a aparèixer per atrapar el xut de Cristian, que, fins al moment, era l’ocasió més perillosa dels visitants. De nou, Carlos Martínez, demostrant la seva velocitat, ha arribat fins al lateral de l’àrea i ha engaltat un potent tir que el porter rival ha aturat en dos temps. A partir d’aquest moment, el duel s’ha tornat a igualar, tot i que ja no hi ha hagut gaires ocasions més de perill. L’única amb cara i ulls ha estat pel Vilassar de Mar mitjançant Soufiane. El davanter ha recuperat una pilota en camp quadribarrat i des de la frontal ha fet un fort xut que s’ha estavellat al travesser. Els darrers 10 minuts han estat quasi de pur tràmit. D’aquesta manera, el Sant Andreu certifica la primera victòria de la temporada 2018/2019 i accedeix a la segona ronda de la Copa Catalunya en la qual s’enfrontarà al CF Peralada.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas (Guillem Escarrabill, 78′), Juanma (Carroza, 46′), Noguera, David López, Víctor Alonso (Ton Alcover, 46′), Jaume Villar, Josu (Felipe, 63′), Juanan (Carlos Martínez), Kuku (Ferran, 46′) i Elhadji.

UE Vilassar de Mar (0): Imanol (Pacheco, 67′), Mahamadou, Abdul-Barry (Eduard Domingo, 46′), Francisco, Santiago, Fernando (Soufiane, 46′), Alejandro (Joel Riera, 63′), Sergio Mendoza, Ferran Esteve (Franc Gámiz, 46′), Matamala (Marc Molina, 73′) i Cristian (Ali El Harrak, 63′).

Gols: 1-0 Victor Alonso (33′), 2-0 Carlos Martínez (55′).

Àrbitre: Sr. Xavier Ariño Jiménez (del. Baix Llobregat). No hi ha hagut cap amonestat.

Incidències: Partit corresponent a la primera ronda de la Copa Catalunya disputat al Narcís Sala.

Imatge: Adrià Giménez-UESA

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

Derrota i indignació arbitral del Juvenil A (3-1)

Premsa7 d'octubre de 2019

Més expulsions que gols (2-0)

Premsa6 d'octubre de 2019

Horta – Sant Andreu: trencar la igualtat

Premsa5 d'octubre de 2019

Refermar les bones sensacions

Premsa4 d'octubre de 2019