La UE Cornellà, el primer rival a la Copa

Aquest dilluns a la tarda s’ha sortejat els emparellaments de les primeres dues rondes eliminatòries de la Copa del Rei. El Sant Andreu visitarà l’estadi de la UE Cornellà  el 5 de setembre, en un horari encara per determinar, corresponent a la primera ronda. L’enfrontament és a partit únic. Els del Baix Llobregat actualment militen a la Segona Divisió B, una categoria per sobre dels andreuencs.

El sorteig ha establert que el guanyador de l’eliminatòria entre el Sant Andreu i el Cornellà disputarà com a local la segona ronda contra el vencedor del SD Gernika Club i SCD Durango. Aquest matx, que també és un enfrontament a partit únic, es disputaria el 12 de setembre.

L’elecció dels enquadraments no ha estat exempt de polèmica, ja que aquest dilluns al matí s’ha celebrat el sorteig en el qual el Sant Andreu ha estat emparellat amb l’Ontinyent CF, però per “un error de protocol en el reglament que afecta els equips de Segona B i Tercera Divisió”, tal com ha descrit la Real Federación Española de Fútbol en un comunicat, s’ha hagut de repetir el sorteig. Per tant, a la tarda, i ara sí, s’ha celebrat el sorteig definitiu.

En la memòria de l’afició quadribarrada encara hi és ben present la participació en la Copa en la temporada 2013/2014 en la qual el Sant Andreu va superar diverses rondes i va disputar l’eliminatòria, a doble partit, amb el Club Atlético de Madrid.

Imatge: Onze titular de la plantilla del Sant Andreu que es va enfrontar a l’Atlético de Madrid al Narcís Sala el 2013. | Mundo Deportivo.

Més en

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018