Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Luismi Gracia s’ha vist obligat a deixar el futbol a causa de la lesió que ha patit aquesta temporada, després d’una trajectòria llarga i dilatada carrera. Els metges li han recomanat que pengés les botes per no posar en risc la seva salut. Les dues últimes temporades ha defensat la quadribarrada, però dues lesions li han impedit de gaudir de més minuts.

El club ha decidit d’incorporar-lo a l’estructura esportiva, des d’on continuarà treballant pel Sant Andreu. Luismi ha aportat experiència, veterania i minuts de qualitat i bon futbol. Ha estat un futbolista molt estimat al vestidor i molt valorat per la direcció esportiva i el club.

Luismi va començar la seva carrera professional al filial del RCD Espanyol i va arribar a debutar a Primera Divisió amb el primer equip blanc-i-blau. Va passar per l’Albacete i va jugar a Segona A amb el Múrcia. Posteriorment, va jugar en diversos equips de Segona B: Lleida, Espanyol ‘B’, Cacereño, Lugo, Alavés, Huracán i Nàstic de Tarragona i l’Alcoià. Amb l’Alavés, el Lugo i el Nàstic va aconseguir tres ascensos a la categoria de plata.

El Sant Andreu agraeix a Luismi Gracia el compromís i professionalitat d’aquests dos anys com a futbolista, reconeix la seva trajectòria en el món de futbol i espera que pugui tenir molts èxits en la seva nova etapa al club.

Fotografia: Luismi, celebrant l’últim gol amb el Sant Andreu. | Judit Andreu – UESA

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019