Seguir agafant minuts de rodatge

Un cop ha arrencat la pretemporada, aquesta ja no s’atura. Després que el Sant Andreu disputés el passat diumenge la primera ronda de la Copa Catalunya, aquest dimecres els quadribarrats participen en una nova edició del Torneig d’Històrics.

L’equip de Mikel Azparren ha estat emparellat en la fase de grups amb el FC Vilafranca i l’AEC Manlleu, que es disputa en format triangular de quaranta-cinc minuts per partit on el primer accedirà a les semifinals del torneig, que són previstes pel dissabte vinent.

Els quadribarrats juguen aquest dimecres el seu primer encontre a les 19:00 h contra el perdedor del matx entre el Vilafranca i el Manlleu, que comença a les 18:00 h. Posteriorment, a les 20:00 h, els homes de Mikel Azparren s’enfrontarien a l’altre equip restant del grup.

El Sant Andreu ha guanyat tres cops el Torneig d’Històrics, l’última vegada el 2014. En aquella edició en la final els andreuencs van vèncer per 2-1 al CF Badalona amb gols de Ton Alcover i Nuha Marong, que van donar la volta al marcador a la diana inicial de Manu.

Imatge: Un instant durant la participació de la UE Sant Andreu en el Torneig d’Històrics 2017.| Torneig d’Històrics.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS