Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

La UE Sant Andreu completa el cos tècnic amb l’arribada d’Aleix Campanario, que farà tàndem amb Éric Herrero, tots dos com els fisioterapeutes del primer equip. Campanario és graduat en Fisioteràpia i ha treballat a l’A.D La Llàntia i al CE Mataró.

Campanario és la segona incorporació al cos tècnic després de l’arribada del preparador físic Dani de Paco, que ha substituït la marxa de David Callau al CE Júpiter.

La resta de membres del cos tècnic continuaran vinculats al club. Mikel Azparren i Xavi Jiménez van renovar abans d’acabar la temporada passada. Sergi Pujol continuarà essent l’entrenador de porters; Sergi Orozco farà les tasques de ‘scouting’; Éric Herrero serà un any més el fisioterapeuta, juntament amb Aleix Campanario; David Estrella, l’encarregat de material i Toni Navarro com a ajudant; i l’incombustible Miquel Jové continuarà com a delegat.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019