Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

La UE Sant Andreu completa el cos tècnic amb l’arribada d’Aleix Campanario, que farà tàndem amb Éric Herrero, tots dos com els fisioterapeutes del primer equip. Campanario és graduat en Fisioteràpia i ha treballat a l’A.D La Llàntia i al CE Mataró.

Campanario és la segona incorporació al cos tècnic després de l’arribada del preparador físic Dani de Paco, que ha substituït la marxa de David Callau al CE Júpiter.

La resta de membres del cos tècnic continuaran vinculats al club. Mikel Azparren i Xavi Jiménez van renovar abans d’acabar la temporada passada. Sergi Pujol continuarà essent l’entrenador de porters; Sergi Orozco farà les tasques de ‘scouting’; Éric Herrero serà un any més el fisioterapeuta, juntament amb Aleix Campanario; David Estrella, l’encarregat de material i Toni Navarro com a ajudant; i l’incombustible Miquel Jové continuarà com a delegat.

Imatge: Judit Andreu-UESA.

Més en

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018

Prèvia del duel del Juvenil A contra el Cornellà B

Premsa8 de desembre de 2018

Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Premsa7 de desembre de 2018