Amb pas ferm a la final (2-1)

El Sant Andreu s’ha imposat al FC Martinenc (2-1), amb un doblet de gols de Josu Rodríguez, i s’ha classificat per a la final d’aquest diumenge (19:00 h) del Torneig d’Històrics que serà contra el CF Badalona. Els andreuencs s’han posat 2-0 en el marcador i, tot i que els de Guinardó han retallat distàncies amb la diana de Joel (79′), els quadribarrats han mantingut el resultat favorable.

El conjunt dirigit per Mikel Azparren ha arribat a la final del Torneig d’Històrics després de vèncer a la semifinal el FC Martinenc. El Sant Andreu està deixant bones sensacions, tant a la fase de grups com en el duel contra els de Guinardó, i opta a revalidar un títol, que l’última vegada que el va guanyar va ser el 2014. Els quadribarrats han sortit endollats des del primer segon contra el Martinenc i la volea desviada de Carlos Martínez en el primer minut només ha estat l’avís, ja que en la següent aproximació de perill Josu ha marcat gol amb una bona definició creuada (2′).

El partit s’ha posat ràpidament de cara pels andreuencs. Josu ha estat l’home més actiu del Sant Andreu. De les seves botes han sorgit dues noves ocasions de perill, però en la primera el seu tir potent l’ha aturat Buetas i en la segona la centrada s’ha passejat per l’àrea del Martinenc i cap jugador quadribarrat ha pogut rematar. En el tram final de la primera meitat, els homes de Mikel Azparren han tornat a pitjar l’accelerador, però, de nou Buetas, ha tornat a aparèixer per aturar les ocasions de Carlos Martínez i Josu.

Acció del primer gol de Josu. | Marc Santaeugènia-FutbolCatalunya

A la represa, la primera escomesa ha estat del Martinenc, però Segovia ha fet una gran intervenció per desviar una rematada de cap franca d’un jugador hortenc. Aquesta acció ha fet reaccionar els andreuencs. Kuku, molt treballador en la pressió, ha robat una esfèrica en la sortida de pilota de la defensa rival i quan estava en un 1 contra 1 enfront Juanmi, el porter que ha substituït Buetas al descans, ha assistit Josu al segon pal, que ha marcat a plaer i que ha significat el doblet de gols de l’extrem i el 2-0 en el marcador (52′).

L’econtre anava rodat i el Sant Andreu estava tenint els millors minuts de joc. A Kuku li han anul·lat un gol per fora de joc en una falta lateral. Guillem Escarrabill i Elhadji han tingut les seves oportunitats cara el gol, però no han pogut transformar-les. Les ocasions en atac s’han diluït i en el darrer quart d’hora el Sant Andreu ha fet una passa enrere. El Martinenc ho ha aprofitat per posar setge a la porteria quadribarrada. Primer una centrada de Sosa s’ha passejat per l’àrea petita i cap jugador rival ha arribat a rematar. Poc després, però, en una acció per banda hi ha hagut una centrada al segon pal i ha aparegut Joel per retallar distàncies en el marcador (79′).

El conjunt dirigit per Miguel López ha seguit atacant a la recerca de l’empat i ha aparegut el porter Segovia, que en dos temps ha esvaït les pors atrapant una centrada al cor de l’àrea. El Sant Andreu, en els darrers instants de partit, ha defensat amb el control de la possessió de la pilota i li ha servit per segellar la victòria i certificar l’accés a la següent ronda. La final del Torneig d’Històrics és aquest diumenge (19:00 h) contra el CF Badalona, un equip de Segona B, que és el vigent campió i el club amb més triomfs en aquesta competició, amb sis cops..

Imatge destacada: Torneig d’Històrics.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (2): Segovia, Jaume Villar, Juanma, Noguera (Carroza, 46′), Juanan (Oumar, 28′), Guillem Escarrabill, Wanderson, Ton Alcover (Víctor Alonso, 59′), Josu (Felipe Sá, 70′), Kuku (Elhadji, 59′) i Carlos Martínez.

FC Martinenc (1): Buetas (Juanmi, 46′), Peque (Beteta, 62′), Ariel, Villegas (Gonzalo, 62′), David López (Kilian, 46′), Ramon Rovira (Joel Sánchez, 46′), Edgar, Cristian Hidalgo (Sosa, 46′), Marçal (Grimau, 46′), Roland Garrós (Joel, 46′) i Javi Sánchez (Felius, 46′).

Gols: 1-0 Josu (2′), 2-0 Josu(52′), 2-1 Joel (79′).

Àrbitre: Sr. Martín Varas. No hi ha hagut amonestats.

Incidències: Partit corresponent a la semifinal del Torneig Històrics disputat al Municipal del Guinardó.

RESUM BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS