Concentrar-se en el Santboià abans de la Copa

El Sant Andreu disputa aquest dissabte la tercera jornada del campionat contra el Santboià al Narcís Sala (20:30h). L’equip de Mikel Azparren s’ha de concentrat en aconseguir la primera victòria a casa abans de l’important partit de Copa del Rei dimecres vinent al camp del Cornellà.

La convincent victòria de la setmana passada contra el San Cristóbal va refermar les bones sensacions del debut a la lliga del Sant Andreu. Els quadribarrats encara han d’assolir el nivell òptim de forma i cal continuar ajustant l’equip amb les noves incorporacions, però l’inici del campionat ha estat prometedor. Ara, cal sumar el primer triomf al Narcís Sala.

El Santboià encara no ha pogut guanyar ni estrenar-se en el còmput golejador. Els del Baix Llobregat van sumar un punt meritori en el seu debut a Vilafranca, però van caure a casa la setmana passada contra el Cerdanyola.

El capità Dani Guerrero complirà el seu tercer partit de sanció i Óscar Muñoz continua recuperant-se. David López, que encara no ha pogut debutar a la lliga, és dubte. Pels visitants és baixa Àlex Ruiz per sanció.

UE SANT ANDREU – FC SANTBOIÀ

Competició: Jornada 3 de la Tercera Divisó (Grup V)
Horari: dissabte 1 de setembre, a les 20:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Bernat Mas López (del. Vallès Occidental), assistit per Matilde Esteves-Garcia Biajakue (Granollers) i Pol Toril Bagen (Vallès Occidental)
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio i Betevé (streaming)

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS