Continuar amb la dinàmica positiva

La pretemporada del Sant Andreu, fins al moment, ha deixat bones sensacions. Victòria en la primera ronda de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar i subcampionat en el Torneig d’Històrics. Només la tanda de penals en la final contra el Badalona va privar els andreuencs d’endur-se el trofeu. Sense gaire temps per descansar aquest dimecres (20:00 h) torna la Copa Catalunya al Narcís Sala, contra el Cerdanyola FC, corresponent a la segona ronda. L’entrada és gratuïta.

El Sant Andreu no s’atura de cara a preparar el millor possible l’inici de lliga d’aquí a dos caps de setmana. Després que el passat diumenge els andreuencs disputessin la final del Torneig d’Històrics, aquest dimecres els homes de Mikel Azparren reben al Narcís Sala el Cerdanyola FC, corresponent a la segona ronda de Copa Catalunya (20:00 h).

Els quadribarrats, en la primera ronda d’aquesta competició, van superar la UE Vilassar de Mar (2-0). Per altra banda, el Cerdanyola, tot i que va perdre en la tanda de penals enfront del Peralada, va impugnar el partit per alineació indeguda dels gironins i la Federació Catalana els hi ha donat la raó. D’aquesta manera, també han accedit a la següent eliminatòria.

L’equip entrenat per Toni Carrillo s’ha reforçat amb homes de llarg recorregut en el grup cinquè de la Tercera Divisió i és un dels conjunts que opta a ser de les revelacions de la temporada. El vencedor de l’eliminatòria entre el Sant Andreu i el Cerdanyola s’enfrontarà en la tercera ronda a l’UAT Horta, que va superar la FE Grama, el passat dissabte.

Recordem que pel partit d’aquest dimecres (20:00 h) al Narcís Sala l’entrada és gratuïta.

Baixes

Dani Guerrero i Óscar Muñoz, lesionats.

UE SANT ANDREU – CERDANYOLA FC

Competició: Segona eliminatòria de Copa Catalunya.

Horari: dimecres 8 d’agost, a les 20:00 h

Estadi: Narcís Sala

Arbitratge: Víctor Manuel Sánchez Rico (del. baix Llobregat), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Osona) i Jordi Serradelarca Serra (Osona).

Seguiment:  @uesantandreu

Imatge: Judit Andreu-UESA.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS