Derrota del Juvenil A en l’estrena a la lliga (1-2)

En el retorn a Lliga Nacional, el Juvenil A no ha començat amb bon peu. Els andreuencs han perdut al Narcís Sala contra el CE Escola Futbol Mataró (1-2). Els mataronins ràpidament s’han posat 0-2 en el marcador, i els quadribarrats només han pogut retallar distàncies amb un gol d’un futbolista visitant en pròpia porteria ja en temps afegit.

El Juvenil A s’estrenava a Lliga Nacional enfront del CE Escola Futbol Mataró. Després d’haver estat diverses temporades a Divisió d’Honor, la campanya passada els andreuencs van descendir de categoria. L’equip dirigit per Ignasi Senabre arribava amb bones sensacions a l’inici del campionat, ja que la pretemporada ha estat positiva. El partit, però, ràpidament s’ha posat coll amunt quan els mataronins han obert la llauna al minut 4 mitjançant Felipe. Poc després, a la mitja hora de joc, els visitants han fet el segon gol a càrrec de Targas (30′).

A la represa, els quadribarrats han reaccionat, però no han estat encertats de cara a porteria. El Mataró s’ha defensat de forma ordenada. Les escomeses del Juvenil A no han tingut efecte, els andreuencs només han pogut retallar distàncies en el marcador amb un gol de Chema en pròpia porteria, tot i que ja era el 90′. L’equip d’Ignasi Senabre no ha tingut temps per tornar-se a apropar a l’àrea visitant. Al final, derrota quadribarrada en el primer partit de Lliga Nacional. En la propera jornada, el Juvenil A es desplaça al camp del CF Mollet.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane, Daniel Santiago, Jordi Moron, Jorge Emilio de Jesús, Àlex Calatrava, Omar Diakhite, Alejandro Romera, Juan Carlos Carrillo (Josep Ferrer, 76′) i Adrián Gómez (Jordi Caballé, 61′).

CE Escola Futbol Mataró (2): Zalaya, Chema, Monjo, Ivan, Joel, Alejandro, Felipe, Gual, Targas (Joan, 61′), Medina (Omar, 73′) i Alcazar (Àlex, 82′).

Gols: 0-1 Felipe (4′), 0-2 Targas (30′), 1-2 (Chema-pp 90′).

Àrbitre: Sr. Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat) ha amonestat Alejandro Romera (57′), Jordi Moron (79′) pels locals i Ivan (35′), Enric Monjonell (45′), Felipe (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de lliga disputat al Narcís Sala.

Fototgrafia: Onze titular del Juvenil A enfront del CE Escola Futbol Mataró | UE Sant Andreu

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019