Derrota del Juvenil A en l’estrena a la lliga (1-2)

En el retorn a Lliga Nacional, el Juvenil A no ha començat amb bon peu. Els andreuencs han perdut al Narcís Sala contra el CE Escola Futbol Mataró (1-2). Els mataronins ràpidament s’han posat 0-2 en el marcador, i els quadribarrats només han pogut retallar distàncies amb un gol d’un futbolista visitant en pròpia porteria ja en temps afegit.

El Juvenil A s’estrenava a Lliga Nacional enfront del CE Escola Futbol Mataró. Després d’haver estat diverses temporades a Divisió d’Honor, la campanya passada els andreuencs van descendir de categoria. L’equip dirigit per Ignasi Senabre arribava amb bones sensacions a l’inici del campionat, ja que la pretemporada ha estat positiva. El partit, però, ràpidament s’ha posat coll amunt quan els mataronins han obert la llauna al minut 4 mitjançant Felipe. Poc després, a la mitja hora de joc, els visitants han fet el segon gol a càrrec de Targas (30′).

A la represa, els quadribarrats han reaccionat, però no han estat encertats de cara a porteria. El Mataró s’ha defensat de forma ordenada. Les escomeses del Juvenil A no han tingut efecte, els andreuencs només han pogut retallar distàncies en el marcador amb un gol de Chema en pròpia porteria, tot i que ja era el 90′. L’equip d’Ignasi Senabre no ha tingut temps per tornar-se a apropar a l’àrea visitant. Al final, derrota quadribarrada en el primer partit de Lliga Nacional. En la propera jornada, el Juvenil A es desplaça al camp del CF Mollet.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Miguel Lozano, Izan Espinosa, Elhadji Ousmane, Daniel Santiago, Jordi Moron, Jorge Emilio de Jesús, Àlex Calatrava, Omar Diakhite, Alejandro Romera, Juan Carlos Carrillo (Josep Ferrer, 76′) i Adrián Gómez (Jordi Caballé, 61′).

CE Escola Futbol Mataró (2): Zalaya, Chema, Monjo, Ivan, Joel, Alejandro, Felipe, Gual, Targas (Joan, 61′), Medina (Omar, 73′) i Alcazar (Àlex, 82′).

Gols: 0-1 Felipe (4′), 0-2 Targas (30′), 1-2 (Chema-pp 90′).

Àrbitre: Sr. Víctor Manuel Sánchez Rico (del. Baix Llobregat) ha amonestat Alejandro Romera (57′), Jordi Moron (79′) pels locals i Ivan (35′), Enric Monjonell (45′), Felipe (87′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de lliga disputat al Narcís Sala.

Fototgrafia: Onze titular del Juvenil A enfront del CE Escola Futbol Mataró | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS