El Juvenil A comença la lliga amb ganes de lluitar per la part alta

Després del descens de la temporada passada a Lliga Nacional, el Juvenil A encara la campanya d’enguany amb la il·lusió de retornar l’equip a la Divisió d’Honor, la màxima categoria en l’etapa Juvenil. L’equip quadribarrat ha renovat pràcticament tota la plantilla, començant per l’entrenador, amb l’arribada d’Ignasi Senabre, un home que ha estat tant jugador del Sant Andreu com entrenador de diversos equips del futbol base andreuenc un total de 14 anys. Després d’haver estat tècnic de la UDA Gramanet (Primera Catalana) i el Juvenil A i filial del Sabadell torna al Narcís Sala el qual considera com “casa meva”.

Aquest diumenge (18:30 h) el Juvenil A inicia la lliga contra el CE Escola Futbol Mataró al Narcís Sala. La pretemporada de l’equip dirigit per Ignasi Senabre ha estat positiva. Els andreuencs han empatat 1-1 contra el FC Martinenc, un equip que milita a la Tercera Divisió, i contra el CE Manresa, conjunt de Primera Catalana. A més, el Juvenil A s’ha emportat el Memorial Antoni Pinto, després de vèncer els juvenils del CE Cervera i CF Badalona i ha arribat a la final del Torneig Blanca Sur la qual va perdre contra el Club Gimnàstic Tarragona. Anteriorment, els andreuencs havien vençut al CF Damm i CF Blanca Subur per accedir a la final.

Per tant, el Juvenil A arriba amb bones sensacions de cara a l’estrena en lliga a casa contra el CE Escola Futbol Mataró. Després d’haver competit en les darreres temporades a Divisió d’Honor, els andreuencs es troben a la Lliga Nacional amb l’objectiu de ser competitius i lluitar per la part alta en la classificació.

Imatge: Instant del primer partit de pretemporada entre el Juvenil A i el FC Martinenc | FC Martinenc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS