El planter andreuenc, ben present al primer equip

Aquesta pretemporada està servint als homes de Mikel Azparren per agafar rodatge per a l’inici de lliga d’aquí a dos caps de setmana. Per altra banda, el tècnic basc, tal com diu que “és un home de club”, ha fet debutar en aquests primers partits a diversos jugadors del planter andreuenc. Uns futbolistes de la casa amb projecció per ser integrants del primer equip d’aquí a un temps.

Tenint en compte el partit de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar i els diversos duels durant el Torneig d’Històrics han debutat vuit futbolistes amb el primer equip:

Franco Nantez, ha acabat l’etapa juvenil i és la segona temporada al Club.

Guillem Escarrabill, ha acabat l’etapa juvenil i encara la segona temporada al Club.

Oumar Diakhite, juvenil d’últim any i afronta la quarta temporada al Club.

Wanderson Jose de Souza, juvenil d’últim any i serà la quarta temporada al Club.

Àlex Romera, juvenil d’últim any i suma dues temporades al Club.

Juan Carlos Carrillo, juvenil d’últim any i és la primera temporada que defensa la quadribarrada.

Izan Espinosa, juvenil d’últim any i acumula 11 temporades al futbol base andreuenc.

Sergi Domínguez, juvenil de primer any i suma 11 temporades defensant la quadribarrada.

El planter andreuenc en les darreres temporades ha farcit de jugadors el primer equip i les noves generacions ja comencen a fer els primers passos per assolir aquesta fita. El futur és quadribarrat. El futbol base del Sant Andreu és una de les joies del Club.

Imatge: En l’onze titular del Sant Andreu en la final del Torneig d’Històrics 2018 el formen tres jugadors que han debutat aquesta pretemporada amb el primer equip. En la fila superior, el segon començant per l’esquerra, Oumar Diakhite, i el quart començant per l’esquerra, Izan Espinosa. En la fila inferior el segon començant per l’esquerra, Wanderson Jose de Souza. | Judit Andreu-UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS