El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Tot i el poc marge de descans, ja que el partit enfront del Cerdanyola CF arribava quatre i tres dies després de la semifinal i final del Torneig d’Històrics respectivament i el gol inicial dels vallesans, el Sant Andreu ha sabut reaccionar i ha remuntat el matx amb claredat. Una diana en pròpia porteria de Dani Martí i els gols de Jaume Villar i Kuku han donat la victòria al Sant Andreu i l’accés a la tercera ronda de la Copa Catalunya, que serà contra la UAT Horta.

Els homes de Mikel Azparren han tingut poc temps per descansar després del desgast al Torneig d’Històrics la setmana passada amb quatre partits en cinc dies, ja que aquest dimecres havien de disputar la segona ronda de Copa Catalunya contra el Cerdanyola CF. El matx ha començat amb el primer avís dels vallesans pràcticament en la primera acció. Córner tret al segon pal, que Dani Martí ha rematat fregant la fusta. Després d’aquest cop, el Sant Andreu s’ha aclimatat i ha començat a generar perill. Josu, molt actiu en qualsevol front de l’atac andreuenc, ha tingut un parell d’ocasions, sobretot un tir de cap que ha sortit fora per poc. Tot i el bon joc quadribarrat, els homes de Toni Carrillo s’han avançat en el marcador mitjançant un servei de cantonada. La pilota ha quedat morta al punt de penal i Uri Escabrós l’ha engaltat (22′).

Aquesta diana ha servit perquè el Sant Andreu posés una marxa més. Carlos Martínez i Kuku no s’han entès quan tenien tot a favor per marcar i el porter visitant ja havia estat superat. Ràpidament, uns minuts més tard, Ton Alcover ha penjat una falta lateral molt tancada dins l’àrea petita i Dani Martí s’ha fet gol en pròpia porteria (25′), que significava l’empat en el marcador.

Aquest fet ha animat els andreuencs, que estaven tenint els millors minuts de joc fins al moment. Gràcies al domini quadribarrat, Noguera ha estat a punt de fer el golàs del partit amb una gran volea que entre el porter Del Rio i el travesser han refusat. En el córner posterior a aquesta jugada, Carroza quasi ha marcat, però el seu tir ha marxat desviat. Just abans del descans Alberto ha estat a punt de fer-se un altre gol en pròpia pel Cerdanyola.

Jaume Villar, golejador del partit. | Judit Andreu-UESA

La represa ha començat amb el domini dels homes de Mikel Azparren, com en el tram final del primer temps. Josu i Ton han tingut una doble ocasió, que no han sabut aprofitar. Tot i que el Sant Andreu era l’amo i senyor de la possessió de la pilota, els quadribarrats han fet dos gols en dos contracops en 7 minuts de rauxa andreuenca. En les dues accions amb el denominador comú de la cavalcada per banda de Josu i la centrada rasa al cor de l’àrea perquè marquessin Kuku (53′) i Jaume Villar (59′).

Poc després, el Cerdanyola s’ha fet un tir al peu quan Amantini ha estat expulsat per encarar-se, tirar a terra i agafar de la samarreta a Josu. En aquesta picabaralla l’extrem andreuenc ha vist la targeta groga. Faltant mitja hora de joc, i amb el domini tant en el joc com en el marcador del Sant Andreu, els vallesans s’han replegat a la defensa, i els homes de Mikel Azparren han començat a enllaçar possessions de pilota encara més llargues. Les revolucions del partit han disminuït i fins als darrers 10 minuts els quadribarrats no han tornat a tenir ocasions de gol. Una rematada de cap de Juanan, que ha entrat al terreny de joc en la segona meitat, i un intent de vaselina de Kuku, després de la passada en profunditat de Carroza, han estat les aproximacions andreuenques. Victòria clara del Sant Andreu per 3-1 i avança a la tercera ronda de Copa Catalunya en la qual s’enfrontarà a l’UAT Horta.

Fitxa tècnica

UE Sant Andreu (3): Ivan Fuentes, Llamas, David López, Carroza, Noguera, Jaume Villar, Josu (Wanderson, 71’), Ferran Jutglà, Carlos Martínez, Alcover (Juanan, 71’) i Kuku

Cerdanyola FC (1): Del Rio, Dani Martí, Alberto, Iván Rodríguez, Amantini, Rubén, De la Torre (Vaca, 56’), Uri, Cano (Marc Angelet, 76’), Roger (Aliaga, 56’) i Albert López (Òscar Garcia, 69’).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico ha amonestat a Carroza, David López, Josu pel Sant Andreu; i Albert López, Cano, Òscar Garcia i Amantini (VD) pel Cerdanyola.

Gols: 0-1 Uri (20’), 1-1 Dani Martí (pp 25’), 2-1 Kuku (53′), 3-1 Jaume Villar (59′).

Incidències: Partit corresponent a la segona ronda de la Copa Catalunya disputat al Narcís Sala.

Imatge: Judit Andreu-UESA

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS