Informació d’accés al Narcís Sala en el duel contra el Prat

El Sant Andreu arrenca en la primera jornada de lliga contra l’AE Prat al Narcís Sala el cap de setmana del 18-19 d’agost. Per aquest partit el Club comunica que amb el carnet de soci de la temporada passada es podrà accedir a l’estadi andreuenc.

Les oficines de la UE Sant Andreu romanen tancades per vacances del personal fins al dilluns 20 d’agost (aquest dia inclòs). Per aquest motiu, ja que no es podran repartir els carnets de la temporada 2018/2019 fins a partir de la reobertura d’oficines, el Club ha decidit que tots els socis de la temporada passada puguin entrar al Narcís Sala amb el carnet de la campanya 2017/2018 per veure l’inici de lliga del primer equip contra l’AE Prat.

Pel que fa a tots aquells aficionats que s’hagin fet socis aquest estiu, i que no ho fossin la temporada passada, ensenyant el rebut del pagament del carnet d’enguany també podran entrar al camp. Per últim, pels aficionats que es vulguin fer socis, i encara no ho siguin, hauran de comprar entrada (10€ tribuna, 5€ general i 3€ gol), guardar-la i, un cop obrin les oficines, ensenyar-la i se’ls hi descomptarà de l’abonament el preu pagat per l’entrada en el duel contra el Prat.

Imatge: Adrià Giménez-UESA.

Més en

Horari d’estiu a les oficines del club

Premsa12 de juliol de 2019

Acabada la primera part d’obres a Tribuna

Premsa11 de juliol de 2019

La pretemporada del Sant Andreu pren forma

Premsa11 de juliol de 2019

Novetats i renovacions al cos tècnic

Premsa10 de juliol de 2019