La insistència té premi

El Sant Andreu s’ha classificat per a les semifinals del Torneig Històrics amb un gol en el temps afegit de Jaume Villar en el darrer partit enfront de l’AEC Manlleu. Els andreuencs han perdut per 1-2 en el primer duel contra el FC Vilafranca i necessitaven guanyar el matx contra els manlleuencs i marcant, com a mínim, dos gols. Els quadribarrats han lluitat fins al final i la combinació s’ha fet realitat in extremis. Els homes de Mikel Azparren disputaran aquest dissabte (19:00h) la semifinal contra el vencedor del grup format per FC Martinenc, CE Hospitalet i el CF Montañesa.

Amb nervis i tensió fins al final, però el Sant Andreu ha aconseguit classificar-se per a les semifinals del Torneig d’Històrics 2018. Els andreuencs havien estat emparellats amb el FC Vilafranca i l’AEC Manlleu. Els primers a jugar han estat els vilafranquins i els manlleuencs. Els osonencs, tot i militar a Primera Catalana, s’han imposat per 1-0 als tarragonins, que estan en el grup cinquè de la Tercera Divisió, com la UE Sant Andreu.

Posteriorment han entrat en escena els homes de Mikel Azparren contra el FC Vilafranca. En la primera aproximació del duel Ferran ha fet un golàs amb un potent xut creuat des de la frontal, després d’haver robat la pilota a la defensa rival (3′). Tot s’havia posat de cara. Tot i l’avenç en el marcador del Sant Andreu, no hi ha hagut un clar dominador en els primers compassos de joc. Quan s’ha arribat al minut 25, el Vilafranca ha capgirat el marcador com si fos un mitjó, en tan sols 120 segons, amb les dianes d’Oribe (25′) i Aday (27′).

Juanan intentant endur-se una pilota. | Torneig Històrics.

Els quadribarrats han reaccionat i han tingut dues claríssimes ocasions a càrrec de Kuku i Carroza. La rematada de cap del davanter l’ha aturat Iván León amb una gran intervenció sobre la línia de gol. El central ha estavellat la pilota al lateral de la xarxa en una falta centrada a l’àrea. Abans d’acabar el partit, s’ha viscut la jugada polèmica. Ferran Jutglà ha rebut un cop de colze a la cara per part d’un rival i l’àrbitre no ha xiulat falta. L’extrem quadribarrat ha hagut de ser substituït perquè tenia una bretxa al front. Amb la derrota per 1-2, el Sant Andreu estava obligat a guanyar al Manlleu i marcant, com a mínim, dos gols per accedir a les semifinals del torneig.

Els homes de Mikel Azparren han sortit decidits a guanyar el partit, però ha estat el Manlleu qui ha avisat primer, amb una falta que Payán ha xutat fregant el pal i que ha estat l’única ocasió pels osonencs. A partir d’aquest moment, el Sant Andreu ha dominat el duel i ha arribat amb perill a l’àrea rival, tot i que el gol es resistia. Kuku ha aprofitat el refús del porter a un xut de Jaume Villar per marcar, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc del davanter. Carlos Martínez ha tingut una gran oportunitat amb un u contra u el qual no ha pogut superar Crsitian. La insistència ha tingut premi i en una gran jugada associativa del Sant Andreu, David López ha fet un golàs amb un xut de rosca al segon pal (36′). Quedaven 10 minuts i el Sant Andreu necessitava un segon gol per classificar-se. Per altra banda, el Manlleu, amb l’1-0 en contra, havia de fer una diana per passar de ronda.

Alcover (assistent) i Jaume Villar (golejador) han donat l’accés al Sant Andreu a les semifinals del Torneig Històrics. | Torneig Històrics

Els andreuencs han bombardejat a centrades l’àrea dels osonencs. La figura d’Elhadji ha aparegut com la gran referència quadribarrada i ha estat a punt de fer el gol de la jornada amb una volea bombada des del lateral de l’àrea, que el porter rival ha aconseguit desviar en una gran intervenció. El Sant Andreu no ha deixat d’intentar-ho i en un servei de córner en el temps afegit tret per Alcover, Jaume Villar ha saltat més que ningú per rematar al fons de la xarxa i desfermar l’alegria dels homes de Mikel Azparren (47′). Amb aquesta diana el Sant Andreu s’ha classificat per a les semifinals del Torneig d’Històrics, que es disputarà aquest dissabte (19:00 h) contra el vencedor del grup format per FC Martinenc, CE Hospitalet i el CF Montañesa.

Imatges: Torneig Històrics

RODA DE PREMSA AZPARREN

CRÒNICA BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS