Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El Juvenil A vol refer-se de l’estrena amb derrota en la lliga el passat cap de setmana contra el CE Escola Futbol Mataró. Els andreuencs es desplacen aquest dissabte al camp del CF Mollet UE (18:30 h). Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic comença el campionat de la regularitat aquest diumenge a domicili enfront del CF Unificación Llefià (19:00 h). És la segona temporada consecutiva dels quadribarrats a Segona Catalana, després de l’ascens a aquesta categoria fa tres campanyes.

CF MOLLET UE – JUVENIL A

El conjunt dirigit per Ignasi Senabre no ha començat la lliga amb bon peu. En la primera jornada, que va ser al Narcís Sala, el Juvenil A va perdre contra el CE Escola Futbol Mataró (1-2). Els andreuencs volen aprofitar el duel d’aquest dissabte a domicili contra el CF Mollet UE (18:30 h) per aconseguir la primera victòria del campionat i així agafar confiança.

Els rivals d’aquesta jornada dels quadribarrats arriben en la mateixa situació que els homes d’Ignasi Senabre. El CF Mollet UE va perdre de forma clara contra el CF Badalona (3-0). Aconseguir els tres primers punts de la temporada seria una injecció de moral pel Juvenil A amb l’objectiu d’iniciar una bona ratxa de resultats.

CF UNIFICACIÓN LLEFIÀ – SANT ANDREU ATLÈTIC

El Sant Andreu Atlètic afronta la segona temporada consecutiva al Grup 2 de la Segona Catalana. La passada campanya va ser d’aclimatació a la categoria, ja que acabaven d’assolir l’ascens, i els andreuencs enguany volen fer un pas endavant. L’any passat els quadribarrats van ser un dels equips revelació durant la primera meitat de temporada, ja que van lluitar per les places d’ascens, però en el tram final de lliga el filial andreuenc es va desinflar i va acabar el campionat ubicat a la zona mitjana de la classificació.

Aquest any els andreuencs tenen una estrena en la lliga complicada. El Sant Andreu Atlètic visita aquest diumenge (19:00 h) el camp del CF Unificación Llefià, un rival que coneix la categoria perfectament. La temporada passada el filial quadribarrat va perdre per 3-1 contra els badalonins al seu camp.

Imatge: Onze titular del Juvenil A contra el CE Escola Futbol Mataró | UE Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS