L’objectiu de repetir el Torneig d’Històrics 2014

La UE Sant Andreu va quedar primera de grup per davant del FC Vilafranca i AEC Manlleu i es va classificar per les semifinals del Torneig d’Històrics. Un fet que els andreuencs no assolien des que el 2014 van guanyar el títol. Quatre anys més tard, els quadribarrats tornen a trepitjar les semifinals i s’enfronten aquest dissabte (19:00 h) al FC Martinenc amb la mentalitat posada per superar l’eliminatòria i ser a la final de diumenge. La UE Sants i CF Badalona són els altres semifinalistes.

Els homes de Mikel Azparren van haver de lluitar fins al final i gràcies a un gol de Jaume Villar, pràcticament en la darrera acció del segon partit del Sant Andreu enfront del Manlleu, es van classificar per a les semifinals. D’aquesta manera els andreuencs tornen a disputar aquesta ronda del Torneig d’Històrics, cosa que des del 2014 no succeïa, quan els quadribarrats es van proclamar campions de la competició.

El rival del Sant Andreu serà el FC Martinenc, que el passat dijous va superar en la fase de grups al CE Hospitalet i CF Montañesa. La semifinal entre andreuencs i hortencs és aquest dissabte (19:00 h). Dues hores abans es disputarà l’altre semifinal entre la UE Sants i CF Badalona (17:00 h).

Els andreuencs, fins al moment, han disputat dos partits de pretemporada, el duel de Copa Catalunya enfront de la UE Vilassar de Mar, i la fase de grups del Torneig d’Històrics, dividida en dos matxs de 45 minuts contra Vilafranca i Manlleu, i han aconseguit dues victòries. A poc a poc, l’equip de Mikel Azparren es va posant a to per l’inici del campionat de lliga.

Imatge: Torneig d’Històrics.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS