Només ha faltat encert (0-0)

El Sant Andreu ha debutat a la lliga al Narcís Sala contra el Prat i sense gols. La falta d’eficàcia dels quadribarrats ha impedit sumar els tres punts, tot i que l’equip de Mikel Azparren ha merescut millor sort i ha desplegat un bon joc. Elhadji, a la primera meitat, i Ferran, a la segona, han gaudit de les millors oportunitats.

Després d’haver completat una bona pretemporada, el Sant Andreu ha debutat amb un empat a la lliga. Una bona sortida del Prat no ha intimidat els quadribarrats, que han revertit la dinàmica inicial i han aconseguit el domini del partit amb el pas dels minuts. Un xut de Llamas (20′) i una rematada desviada per poc de Noguera (31′) han estat les primeres ocasions de gol.

Just abans del descans, Elhadji ha gaudit d’una doble oportunitat, però Andrés ha respost amb solvència. Primer ha evitat amb el peu que el xut acabés dins, i després Elhadji s’ha regirat i el porter s’ha estirat per desviar el tir a córner (34′). A la porteria local, Segovia només ha hagut d’intervenir per blocar un xut ras de Salva (41′).

A la represa, el partit ha continuat amb la mateixa dinàmica. Un Sant Andreu dominador, amb la possessió de la pilota i atacant, mentre que el Prat esperava un contracop però sense crear massa perill. Precisament en un contraatac iniciat per Segovia, Ferran ha guanyat la partida a Salva i s’ha plantat sol davant Andrés, però el xut ha topat amb ràbia contra el travesser (58′).

Els futbolistes de refresc no han pogut canviar el signe del partit, que amb el pas dels minuts s’ha encaminat cap a l’empat. Els quadribarrats ho han intentat fins el final, però sense exposar-se massa davant un rival directe i sempre perillós. Finalment, el marcador no s’ha mogut i el Sant Andreu s’ha hagut de conformar amb el primer punt de la temporada.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Alcover, Víctor (Jaume, 78′), Ferran (Felipe Sá, 85′), Josu, Kuku (Carlos Martínez, 63′) i Elhadji.

AE Prat (0): Andrés, Salva, Carlos García, Cárdenas, Ricarte, Putxi, Padilla, Toni (Zárate, 69′), Àlex Pla (Pau López, 84′), Guiu i Poves (Pedro Bravo, 78′).

Àrbitre: Sr. Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), ha amonestat Ferran (65′) pels locals i Àlex Pla (24′) i Padilla (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS