Nova temporada, noves il·lusions

El Sant Andreu debuta a la lliga diumenge a les vuit del vespre contra l’AE Prat. El Narcís Sala obrirà el teló de el quart curs els quadribarrats a Tercera Divisió, una nova temporada en què l’equip de Mikel Azparren cercarà de nou la classificació per la promoció d’ascens després de la dolorosa eliminació del juny passat.

La visita del Prat és un bon test de nivell per a comprovar en quin estat arriba el Sant Andreu a l’inici de la competició. Després d’avançar tres rondes a la Copa Catalunya i de fer un bon paper al Torneig d’Històrics, els quadribarrats s’enfronten a un dels rivals directes just la primera jornada de lliga. A la banqueta andreuenca, Mikel Azparren i Xavi Jiménez comandaran una plantilla que manté el bloc guanyador de la temporada passada.

El conjunt pratenc va quedar-se amb la mel als llavis la temporada passada i també té com a objectiu la classificació per la fase d’ascens. El Prat s’ha tornat a reforçar aquest estiu i ha donat continuïtat al projecte de Pedro Dólera, i arriba després de tres victòries i dos empats durant la pretemporada.

Pel que fa a les baixes, Carroza complirà el partit de sanció corresponent a l’expulsió durant el partit de tornada contra el Castelló, Dani Guerrero està sancionat sis partits per protestar en aquell encontre i Óscar Muñoz es recupera de la seva lesió. Per la seva banda, el Prat no pot comptar amb Fede Bessone ni Edu Esteban per lesió.

Accés al Narcís Sala

Recordem que per a aquest partit serà vàlid el carnet de soci de la temporada passada. Els nous socis podran entrar mostrant el rebut de pagament del carnet. En cas dels aficionats que vulguin fer-se socis quan reobrin les oficines, poden comprar una entrada i se’ls descomptarà del preu de l’abonament presentant-la a les oficines.

UE SANT ANDREU – AE PRAT

Competició: Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 d’agost, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Vicente Alexandre Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Jairo Ozaez González (Granollers) i Xavier Alins Rodríguez (Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu i Sant Andreu Ràdio

Fotografia: David Oller – Torneig d’Històrics

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS